• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגיות מגולגלות תמרים ושוקולד

כ-60 עוגיות

בצק פריך, נימוח וקל לעבודה. ניתן להשתמש בממרחים שונים למילוי כמו ממרח לוטוס, ריבת חלב וכו׳.

לבצק-
480 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
50 סוכר
כפית משחת וניל
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
250 גרם שמנת מתוקה 38% שומן

למילוי-
180 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם שמן קנולה
100 גרם טחינה גולמית
35 גרם אבקת קקאו

כפית קינמון טחון

250 גרם ממרח תמרים חלק


מאפינים

אופן ההכנה

  • לבצק- מניחים את החומרים היבשים במעבד מזון, מוסיפים את החמאה וטוחנים לפירורים עדינים.
  • מוסיפים את הווניל והשמנת ומעבדים לקבלת פירורים לחים ועבים.
    מעבירים למשטח עבודה, מהדקים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר לשעה לפחות (או עד 3 ימים).
  • למילוי- מתיכים שוקולדים, שמן וטחינה גולמית. מוסיפים קקאו וקינמון  וטורפים. מוסיפים ממרח תמרים ומאחדים. מניחים לייצוב בטמפ׳ החדר.
  • הרכבה- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק לעלה מלבני בגודל של 20*30 ס״מ. מורחים על גבי הבצק 1/4 מכמות המילוי. מגלגלים לרולדה הדוקה.
  • מעבירים למגש ומניחים בקירור של 1/2 שעה לפחות (חשוב על מנת למנוע זליגתו של המילוי באפייה).
  • חותכים את הרולדה לפרוסות אלכסוניות, לקבלת משולשים (או פרוסות ישרות בעובי של 2 ס״מ) ומותירים את הרולדה בצורתה המקורית, כך שפרוסה תומכת בפרוסה.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-22 דקות.
  • מצננים, מאבקים באבקת סוכר ועוברים על סימוני החיתוך להפרדת העוגיות
  • שומרים בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר