לבצק- 120 גרם קמח 50 גרם ברס (לוז גרוס מקורמל) 50 גרם שוקולד מריר קצוץ 80 גרם אבקת סוכר קורט מלח 100 גרם חמאה קרה
למילוי- 200 גרם גבינת שמנת 30% שומן כפית משחת וניל 250 גרם שוקולד לבן 50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מכינים את הבצק- מכניסים חומרים יבשים, שוקולד וברס למעבד מזון וטוחנים לאבקה. מוסיפים חמאה קרה ומעבדים לפירורים לחים. מאחדים ומצננים ל-1/2 שעה. מחלקים לכדורים במשקל 10 גרם ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון (בקוטר 3-4 ס"מ). אופים בחום של 160 מעלות כ-17 דקות. מצננים.
למילוי- מחממים את כל החומרים מעל באן מארי לתערובת אחידה. מצננים לטמפרטורה של 4 מעלות, לפחות ל-4 שעות ומקציפים קלות להסמכה. מעבירים לשק זילוף ומצמידים כל זוג עוגיות בקרם.