מכינים את הבצק- מכניסים חומרים יבשים, שוקולד וברס למעבד מזון וטוחנים לאבקה. מוסיפים חמאה קרה ומעבדים לפירורים לחים. מאחדים ומצננים ל-1/2 שעה.
מחלקים לכדורים במשקל 10 גרם ומניחים בתבנית שקעים מסיליקון (בקוטר 3-4 ס"מ).
אופים בחום של 160 מעלות כ-17 דקות. מצננים.
למילוי- מחממים את כל החומרים מעל באן מאיר לתערובת אחידה. מצננים לטמפרטורה של 4 מעלות, לפחות ל-4 שעות, ומקציפים קלות להסמכה.
מעבירים לשק זילוף ומצמידים על זוג עוגיות בקרם.