לבצק: מכניסים למעבד המזון את החומרים היבשים והחמאה ומעבדים לתערובת חולית.
מוסיפים את החלבון ומעבדים עד קבלת פירורי בצק לחים.
אוספים את הפירורים ומאחדים לבצק, משטחים, עוטפים ומניחים בקירור לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 4 מ"מ ומקפיאים.
קורצים את הבצק לצורה הרצויה (עיגול, פרח, מרובע) ויוצרים במחצית העוגיות חור קטן במרכזן.
אופים בחום של 150 מעלות ל- 22 דקות עד הזהבה עדינה ומצננים.
מצמידים כל זוג עוגיות עם פרלינה, כך שחלקה העליון של העוגייה מחורר.
מאבקים קלות באבקת סוכר.