דף בית › מתכונים עוגיות רומיאס (romias) שוקולד 50-60 עוגיות 80 גרם אבקת סוכר200 גרם חמאה רכה מאודקורט מלח40 גרם קקאו35 גרם חלבון240 גרם קמחלמילוי:50 גרם חמאה50 גרם שמנת מתוקה50 גרם דבש50 גרם שקדים קצוצים20 גרם פולי קקאו גרוסים אופן ההכנה מכינים את הבצק: מקציפים את החמאה הרכה ואבקת הסוכר במיקסר בעל וו גיטרה.מוסיפים את הקקאו, המלח ולבסוף את החלבון.מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבלים לאיחוד.מכינים את המילוי: מניחים את כל מרכיבי המילוי בקלחת (סיר קטן עם ידית אחת) ומרתיחים עד לטמפרטורה של 118 מעלות. מצננים את המילוי.מעבירים את הבצק לשק זילוף בעל צנתר סולטן sultan (צנתר המיועד לזילוף טבעות בצק) ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מקפיאים ל-10 דקות.מניחים מעט מתערובת המילוי במרכז כל טבעת בצק.מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים 12 דקות.מצננים היטב על מגש האפייה ומעבירים לכלי אטום.