במיקסא מצויד בוו גיטרה מקציפים חמאה, סוכרים, מלח ווניל כ-5 דקות.
מוסיפים ביצים אחת אחת. מקציפים היטב.
מנפים את החומרים היבשים ומוסיפים אל התערובת. בוחשים לאיחוד.
מוסיפים שוקולד מריר ומערבלים.
מעבירים את הבצק לקירור של 3 שעות.
קורצים מהבצק כדורים במשקל 15-20 גרם ומגלגלים באבקת סוכר לציפוי מלא.
מניחים על מגש אפייה במרווחים.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים את העוגיות 9 דקות. העוגיות אמורות להישאר רכות בצאתן מהתנור.
מניחים לעוגיות להצטנן לחלוטין על גבי מגשי האפייה ומעבירים לאיחסון בכלי אטום.