• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת אגוזי לוז ושוקולד לבן בחושה

תבנית כתר 24 ס״מ

100 גרם חמאה רכה
100 גרם שמן קנולה
140 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר חום כהה
קורט מלח
4 ביצים
150 גרם רוויון
100 גרם אגוזי לוז, קלויים וקלופים
200 גרם קמח תופח
6 גרם אבקת סודה לשתייה
20 גרם קורנפלור
50 גרם אבקת נוגט
100 גרם שוקולד לבן

לציפוי-
150 גרם פונדנט (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)
כפית אבקת נס קפה

לקישוט-
פולי קקאו גרוסים
אגוזי לוז שבורים
פרחי בצק סוכר


מאפינים

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
משמנים ומקמים את תבנית האפייה.
במיקסר מצויד בוו גיטרה מקציפים היטב חמאה, שמן, סוכרים ומלח כ-5 דקות.
במקביל, מניחים את כל החומרים היבשים עם השוקולד והאגוזים במעבד מזון וטוחנים לאבקה אחידה ודקה. שומרים בצד.
מוסיפים לתערובת החמאה את הביצים בהדרגה, ביצה אחת כל 3 דקות הקצפה.
מוסיפים את הרוויון ואת תערובת היבשים לערבוב קצר ולפיזור מלא בתערובת.
מוזגים את בלילת העוגה לתבנית ואופים 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
מצננים היטב ומשחררים את העוגה.
לציפוי- מחממים את הפונדנט והקפה מעל באן מארי לחום שפתיים ומוזגים על חלקה העליון של העוגה, כך שחלקו ייזל בין בליטות העוגה. מקשטים ומניחים לייצוב של שעה בטמפ' החדר.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר