• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת וניל-טופי בחושה

תבנית אינגליש קייק 30 ס״מ

מצרכים לטופי:
150 גרם סוכר חום
100 גרם שמנת מתוקה
20 גרם חמאה
כפית תמצית וניל

לעוגה:
180 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
150 גרם סוכר
כפית משחת וניל או תוכן מקל וניל אחד
4 ביצים
210 גרם קמח תופח
200 גרם שמנת חמוצה

אבקת סוכר לקישוט

אפשרויות לקישוט:
נפאז' ניטראלי (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)
סוכר גבישי (להשיג בחנויות אפיה מתמחות)


מאפינים

אופן ההכנה

  • משמנים ומקמחים את התבנית.
  • מכינים את הטופי: שמים סוכר, שמנת, חמאה ווניל בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5-8 דקות, עד שמתקבלת תערובת סמיכה וריחנית. מצננים את התערובת לטמפרטורת החדר.
  • מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • מכינים את העוגה: במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה, סוכר ווניל במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
  • מוסיפים את הביצים בהדרגה (ביצה אחת בכל פעם) ומקציפים 3 דקות נוספות.
  • מוסיפים לתוך התערובת שבמיקסר את הקמח והשמנת החמוצה לסירוגין וממשיכים לערבב רק עד שהתערובת חלקה.
  • מחלקים את הבלילה לשני חלקים. מוסיפים את תערובת הטופי לחלק אחד ומערבבים היטב.
  • מניחים את הבלילה בתבנית לסירוגין ובעזרת סכין יוצרים אפקט שיש.
  • אופים במשך כ-40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
  • כשהעוגה מוכנה, מוציאים מהתנור ומצננים בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות. הופכים את העוגה, מצננים על רשת לחלוטין ומקשטים באבקת סוכר.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר