• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת מוס שוקולד וקרם עוגיות

תבנית טרין 1/2 עגולה 30 ס״מ

לבסיס:
100 גרם חמאה קרה
150 גרם קמח
50 גרם ממרח עוגיות לוטוס
20 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
קורט מלח

למוס שוקולד:
250 גרם שוקולד מריר 63% מוצקי קקאו, קצוץ
20 גרם גלוקוזה
140 גרם מים
250 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת

למוס קרם עוגיות:
250 גרם שוקולד לבן, קצוץ
20 גרם גלוקוזה
140גרם מים
120 גרם ממרח עוגיות לוטוס
7 גרם ג'לטין, שרוי ב-35 גרם מים קרים
250 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
180 גרם שמנת מתוקה
30 גרם גלוקוזה


עוגת מוס שוקולד וקרם עוגיות

אופן ההכנה

  • לבסיס: מכינים בצק פריך - במעבד מזון מעבדים את החומרים היבשים, חמאה קרה וממרח עוגיות לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון ומעבדים לבצק ומצננים. מרדדים למלבן בקוטר או אורך התבנית, קורצים את מידת שפת התבנית, אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה, מעבירים למקרר לצינון מוחלט.
  • למוס שוקולד (שכבה ראשונה): מרתיחים מים וגלוקוזה לסירופ. שופכים את הסירופ החם על השוקולד המריר מניחים לדקותיים ומערבבים להמסה. מצננים לטמפרטורת גוף ומקפלים את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד. מעבירים את המוס אל התבנית, ומקפיאים.
  • למוס קרם עוגיות (שכבה שניה): מרתיחים מים וגלוקוזה לסירופ, מוסיפים ג'לטין מרוכך וממיסים. שופכים את הסירופ החם על השוקולד הלבן מניחים לדקותיים ומערבבים להמסה. מוסיפים ממרח עוגיות ומערבבים. מצננים לטמפרטורת גוף ומקפלים את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד הלבן. יוצקים בתבנית מעל מוס השוקולד, מניחים מעל את בסיס העוגה שהכנו מראש, ומקפיאים שוב.
  • לזיגוג: ממיסים את כל החומרים מעל באן מארי ומוזגים על גבי העוגה הקפואה. מניחים לייצוב ומעבירים לאיחסון בקירור עד להגשה.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר