• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת מוס שוקולד וקרם עוגיות

תבנית טרין 1/2 עגולה 30 ס״מ

לבסיס:
100 גרם חמאה קרה
150 גרם קמח
50 גרם ממרח עוגיות לוטוס
20 גרם אבקת סוכר
1 חלמון
קורט מלח

למוס שוקולד:
250 גרם שוקולד מריר 63% מוצקי קקאו, קצוץ
20 גרם גלוקוזה
140 גרם מים
250 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת

למוס קרם עוגיות:
250 גרם שוקולד לבן, קצוץ
20 גרם גלוקוזה
140גרם מים
120 גרם ממרח עוגיות לוטוס
7 גרם ג'לטין, שרוי ב-35 גרם מים קרים
250 גרם שמנת מתוקה, מוקצפת

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
180 גרם שמנת מתוקה
30 גרם גלוקוזה


עוגת מוס שוקולד וקרם עוגיות

אופן ההכנה

  • לבסיס: מכינים בצק פריך - במעבד מזון מעבדים את החומרים היבשים, חמאה קרה וממרח עוגיות לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון ומעבדים לבצק ומצננים. מרדדים למלבן בקוטר או אורך התבנית, קורצים את מידת שפת התבנית, אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה, מעבירים למקרר לצינון מוחלט.
  • למוס שוקולד (שכבה ראשונה): מרתיחים מים וגלוקוזה לסירופ. שופכים את הסירופ החם על השוקולד המריר מניחים לדקותיים ומערבבים להמסה. מצננים לטמפרטורת גוף ומקפלים את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד. מעבירים את המוס אל התבנית, ומקפיאים.
  • למוס קרם עוגיות (שכבה שניה): מרתיחים מים וגלוקוזה לסירופ, מוסיפים ג'לטין מרוכך וממיסים. שופכים את הסירופ החם על השוקולד הלבן מניחים לדקותיים ומערבבים להמסה. מוסיפים ממרח עוגיות ומערבבים. מצננים לטמפרטורת גוף ומקפלים את השמנת המוקצפת לתוך תערובת השוקולד הלבן. יוצקים בתבנית מעל מוס השוקולד, מניחים מעל את בסיס העוגה שהכנו מראש, ומקפיאים שוב.
  • לזיגוג: ממיסים את כל החומרים מעל באן מארי ומוזגים על גבי העוגה הקפואה. מניחים לייצוב ומעבירים לאיחסון בקירור עד להגשה.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר