• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת מייפל-גבינה-שוקולד לבן רכה

תבנית 20*20 ס״מ

שלב 1

100 גרם שוקולד לבן מותך

250 גרם גבינה לבנה, 5% שומן

כפית משחת וניל

שלב 2

100 גרם שמן צמחי

50 גרם חמאה מותכת

200 גרם יוגורט טבעי

3 ביצים l

כפית משחת וניל

220 גרם סוכר לבן

100 גרם סירופ מייפל

2 גרם מלח

שלב 3

150 גרם קמח לבן

50 גרם סולת

10 גרם אבקת אפייה



אופן ההכנה

  • מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  • שלב 1- מערבבים היטב ובמהירות שוקולד לבן, גבינה ווניל. מניחים בצד להתייצבות.
  • שלב 2-  טורפים את כל החומרים בקערה.
  • שלב 3- מנפים את כל החומרים לקערה.
  • מניחים  את כל חומרי שלב 2 במעבד מזון וטורפים היטב. מוסיפים את היבשים ומערבלים לאיחוד מלא (נזהרים מעיבוד יתר). מעבירים לקערה.
  • מוסיפים אל קערת השוקולד (שלב 1) 80 גרם מתוך תערובת הבצק ומערבבים היטב.
  • יוצקים את בלילת העוגה אל תבנית האפייה משומנת והמקומחת ומניחים מעל הבלילה מתערובת הגבינה והשוקולד. משיישים את התערובות בעזרת קצה סכין או שיפוד.
  • אופים כ45-60 דקות, עד אשר קיסם או סכין הננעצים בעוגה יוצאים עם מעט פירורים לחים מעל.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר