תבנית 20*20 ס״מ
שלב 1
100 גרם שוקולד לבן מותך
250 גרם גבינה לבנה, 5% שומן
כפית משחת וניל
שלב 2
100 גרם שמן צמחי
50 גרם חמאה מותכת
200 גרם יוגורט טבעי
3 ביצים l
כפית משחת וניל
220 גרם סוכר לבן
100 גרם סירופ מייפל
2 גרם מלח
שלב 3
150 גרם קמח לבן
50 גרם סולת
10 גרם אבקת אפייה

אופן ההכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- שלב 1- מערבבים היטב ובמהירות שוקולד לבן, גבינה ווניל. מניחים בצד להתייצבות.
- שלב 2- טורפים את כל החומרים בקערה.
- שלב 3- מנפים את כל החומרים לקערה.
- מניחים את כל חומרי שלב 2 במעבד מזון וטורפים היטב. מוסיפים את היבשים ומערבלים לאיחוד מלא (נזהרים מעיבוד יתר). מעבירים לקערה.
- מוסיפים אל קערת השוקולד (שלב 1) 80 גרם מתוך תערובת הבצק ומערבבים היטב.
- יוצקים את בלילת העוגה אל תבנית האפייה משומנת והמקומחת ומניחים מעל הבלילה מתערובת הגבינה והשוקולד. משיישים את התערובות בעזרת קצה סכין או שיפוד.
- אופים כ45-60 דקות, עד אשר קיסם או סכין הננעצים בעוגה יוצאים עם מעט פירורים לחים מעל.
מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.