• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת פופקורן אגוזים כשר לפסח/ללא גלוטן

2 תבניות 18 ס״מ

לתערובת עוגת הפופקורן
80 גרם פופקורן מוכן
80 גרם אגוזי לוז קלויים טחונים
50 גרם אבקת שקדים
60 גרם סוכר
פחית (397 גרם) חלב מרוכז ממותק
165 גרם ביצים
30 גרם קורנפלור
1 גרם אבקת אפייה
120 גרם חמאה שחומה חמימה
60 גרם חלבון
30 גרם סוכר אינברטי

לקרם פופקורן
400 גרם שמנת
כפית משחת וניל
80 גרם פופקורן מוכן
100 גרם שוקולד לבן


מאפינים

אופן ההכנה

לעוגה- במעבד מזון טוחנים היטב פופקורן, אגוזי לוז, אבקת שקדים וסוכר. מוסיפים ביצים חלב מרוכז וטוחנים טוב. מוסיפים את הקורנפלור ואבקת האפייה. מזרזפים את החמאה תוך כדי עבודת המכשיר. מעבירים את התערובת לקערת עירבוב. בנפרד, במיקסר מצויד בבלון הקצפה, מקציפים למרנג גמיש את החלבון והסוכר האינברטי ומקפלים אל תערובת השקדים.
מעבירים אל התבניות המוכנות עד 1/2 מגובן.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות. אופים כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
לקרם פופקורן- מרתיחים שמנת, וניל ופופקורן. מסירים מאש ומוסיפים שוקולד לבן וממיסים. משהים ל-15 דקות וטוחנים היטב בבלנדר. מסננים ומקררים ל-4 שעות לפחות.
מקציפים קרם פופקורן ומזלפים כספירלה על בסיס העוגה האפוי.
מקשטים בשברי אגוזי לוז קלויים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר