• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת שיש פיסטוק ודובדבני אמרנה

תבנית אינגליש קייק 25 ס״מ

125  גרם חמאה רכה

250 גרם סוכר

3 ביצים מס' 1

120 גרם קמח לבן

60 גרם אבקת שקדים

60 גרם קורנפלור

5 גרם אבקת אפיה

50 גרם רוויון

40 גרם מחית פיסטוק

150 גרם דובדבני אמרנה, חצויים

לציפוי-

100 גרם שוקולד רובי

20 גרם שמן צמחי

20 גרם לוז קלוי גרוס

לקישוט- פניני קראנצ׳ תות, פטל מיובש



אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש באורך 30 או 35 ס"מ במעט חמאה מומסת.
  2. מקציפים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה (או בעזרת מקציף חשמלי ידני) במהירות בינונית.
  3. מוסיפים את הביצים בהדרגה, אחת אחרי השניה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. מנפים חומרים יבשים (קמח, אבקת שקדים, קורנפלור, אבקת אפיה) ומוסיפים בהדרגה לקערה (שבה תערובת החמאה). מקציפים עד לקבלת מסה חלקה. מחלקים את התערובת ל-1/3 ול-2/3, בשתי קערות נפרדות.
  5. בקערה נוספת (קטנה) מדללים את מחית הפיסטוק עם החלב ומוסיפים ל-1/3 מהתערובת. מוסיפים אליה את הדובדבנים ומערבבים.
  6. מעבירים את שתי התערובות לסירוגין לתבנית ומערבבים קלות בעזרת כף או מזלג, ליצירת דוגמת שיש. מכניסים לתנור ואופים במשך 45-55 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כשעליו פירורים. מוציאים ומצננים.
  7. לציפוי- מתיכים את כל החומרים מעל באן מארי, מצננים לום גוף ומצפים את העוגה. מקשטים עם פניני קראנצ׳ ופטל מיובש.

 

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר