• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת שוקולד-דופלו קרמל

תבנית בצורת בננה 6X26 ס"מ

לתחתית-
60 גרם חמאה רכה
50 גרם אבקת סוכר
80 גרם קמח
20 גרם קקאו

שכבת פאדג' שוקולד
50 גרם חמאה
60 גרם שוקולד מריר
60 גרם סוכר
1 ביצה
80 גרם חלב
30 גרם קמח
40 גרם פרלינה לוז
קורט מלח

לגנאש-
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
200 גרם שמנת מתוקה
20 גרם גלוקוזה
קורט מלח

לזיגוג-
100 גרם סוכר
100 גרם חלב
250 גרם שמנת מתוקה
70 גרם שוקולד לבן
5 גרם ג'לטין שרוי ב-25 גרם מים קרים


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק תחתית- מניחים את כל החומרים במיקסר מצויד בוו גיטרה ומעבדים עד קבלת בצק אחיד. מרדדים בין שני ניירות אפייה לעלה בעובי 1/2 ס"מ ומקפיאים ל-20 דקות. קורצים עם תבנית האפיה ומעבירים איתה לאפייה בתנור שחומם ל-150 מעלות ל-17 דקות.
לשכבת הפאדג'- מעל באן מארי מתיכים חמאה ושוקלד. בקערה נפרדת טורפים סוכר וביצה. מוסיפים חלב ואת תערובת השוקולד. מוסיפים את יתרת החומרים ובוחשים לאיחוד. יוצקים מעל התחתית האפויה ומחזירים לתנור לעוד 30 דקות אפייה. באותו החום. מצננים.
לגנאש- מתיכים שוקולדים מעל באן מארי. בנפרד מרתיחים שמנת וגלוקוזה. מחברים את שתי התערובות בשלבים וטוחנים היטב בעזרת בלנדר מוט. יוצקים 2/3 מהתערובת על שכבת הפאדג' שבתבנית ומעבירים להקפאה של 3 שעות. את יתרת התערובת מצננים ויוצרים ממנה, לאחר התייצבות, כדורי טראפלס במגוון גדלים. מקפיאים.
לציפוי- בסיר על להבה גבוהה מכינים מהסוכר קרמל ענברי. בנפרד מביאים לרתיחה את השמנת והחלב. בזהירות יוצקים את השמנת והחלב על הקרמל ובוחשים להמסה. יוצקים על השוקולד והג'לטין המרוכך ומסננים. מצננים לחום של 35 מעלות (קרוב לחום הגוף).
משחררים את העוגה הקפואה מהתבנית, מניחים מעל את כדורי הטאפלס ומעבירים אל רשת ומזגגים. מניחים לייצוב קל ומעבירים לצלחת הגשה ומפשירים באיטיות בקירור.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר