מחממים תנור ל-170 מעלות.
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר אדים כפול. מוסיפים פרלינה לוז.
במיקסר מצויד בבלון הקצפה מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח ואוורירי, כ-5 דקות. מוסיפים את תערובת השוקולד.
מוסיפים את הקורנפלור והלוז הטחון, מערבבים לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת, ואופים ב- 170 מעלות 45 דקות. מצננים.
לזיגוג: ממיסים את כל החומרים ללא השקדים מעל באן מארי.
מצננים לטמפרטורה של 40 מעלות, מוסיפים שקדים ומזגגים את העוגה.