• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת שוקולד פטנט כשר לפסח

תבנית כתר 25 ס״מ

הפטנט הוא שמכינים את כל העוגה במעבד מזון!

חלק א׳
100 גרם שקדים או אגוזים
100 גרם שוקולד מריר
30 גרם קקאו
כפית נסקפה
220 גרם סוכר
50 גרם קמח מצה
50 גרם קורנפלור
2 גרם מלח
10 גרם אבקת אפייה

חלק ב׳
4 ביצים
200 גרם שמן קנולה
200 גרם יוגורט (חלבי) או חלב קוקוס (פרווה)



אופן ההכנה

מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
מניחים את כל החומרים היבשים- חומרי חלק א׳, במעבד מזון עם להב הפלדה וטוחנים לאבקה, כדקה רצופה.
מוסיפים את כל החומרים הרטובים, חומרי חלק ב׳, ומפעילים שוב לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים כ-45 דקות, או עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים דבוקים אליו.
מצננים, הופכים על צלחת הגשה ומאבקים באבקת סוכר.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר