• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת שמרים-שמנת- בראוניז (וגם רוגלעך)

3 עוגות או 50 רוגלעך

עוגה מושחתת במילוי הההממווןן שוקולד (למעשה ממש עיסת עוגת בראוניז).
הבצק מדהים המשלב בתוכו שמנת מתוקה, חמאה ושמן.
הבצק ניחן בקלות הכנה, נוחות רידוד ומילוי ובמרקם רך ועסיסי.
תוכלו לאמץ אותו כמעט לכל עוגות השמרים.

לבצק-
600 גרם קמח לחם קשה
80 גרם סוכר
10 גרם מלח
20 גרם שמרים יבשים
30 גרם דבש
1 ביצה
100 גרם חמאה
40 גרם שמן קנולה
250 גרם שמנת מתוקה 38% שומן
100 גרם חלב

למילוי בראוניז-
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
180 גרם סוכר
2 גרם מלח
2 ביצים
40 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
15 גרם קקאו כהה

לסירופ-
200 גרם סוכר
100 גרם מים
מיץ מחצי לימון



פונדנט שוקולד-נוגט

אופן ההכנה

  • לבצק- מניחים את כל החומרים בקערת המיקסר מצויד בוו לישה ולשים כ-8 דקות עד קבלת בצק אחיד, חלק ומעט רך.
  • אוספים ומותחים את הבצק, משמנים מעט ומניחים בקערה להתפחה. עד הכפלת נפח (עדיף בקירור למשך כ-6 שעות).
  • למילוי- מתיכים את השוקולד והחמאה לתערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה. מצננים היטב (ניתן לזרז בהקפאה).
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
  • משחררים את מילוי מהתבנית. מחלקים אותו לשלושה חלקי אורך.
  • מרדדים כל חלק של בצק לעלה במידות של כ35*25 ס״מ.
  • עיצוב 1- מניחים את מילוי בבסיסו הרחב של המלבן. עוטפים את המילוי בבצק . מגלגלים לגלילה. מניחים בתבנית מרופדת.
  • עיצוב 2- מסמנים את גודל התבנית על הבצק. מניחים את המילוי במרכז ומשטחים קלות. חותכים חתכים מצדי המילוי. קולעים את החתכים מעל המילוי ליצירת צמה. מעבירים לתבנית מרופדת.
  • לרוגלעך- מורחים את המילוי על מחצית מהבצק. מקפלים את חלק הבצק העליון מעל וסוגרים. מסובבים ומרדדים לאורך כפול. מקפלים קיפול בודד: 1/3 מעל 1/3. מצננים 1/2 שעה. מרדדים למלבן רחב, חוצים לאורך וחותכים למשולשים. מגלגלים כל משולש מבסיסו אל הקדקוד. מעבירים לתבנית אפייה.
  • מתפיחים את כל המוצרים כ-1/2 שעה (לא להכפלה). מברישים את העוגות בביצה טרופה
  • אפייה העוגות- אופים בטמפרטורה של 160 מעלות 35 דקות.
  • אפיית הרוגלעך- 190 עלות כ-15 דקות.
  • לסירופ- מביאים את כל החומרים לרתיחה.
  • מיד עם צאת המאפים, מברישים אותם בסירופ החם. מצננים.

מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר