תבנית ׳סיר פלא׳ 26 ס״מ
עוגה מלאה באוויר, גבוה ועם ניחוח תפוזים חזק ונעים.
ניצול מעולה לריבת התפוזים/קומקוואט שהכנו בעבר. המתכון כאן.
חלק 1
6 חלמונים
100 גרם ריבת תפוזים/ קומקוואט
כפית משחת וניל
זסט מ-2 תפוזים
200 גרם מיץ תפוזים טרי
180 גרם שמן קנולה
חלק 2
300 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
10 גרם אבקת אפייה
חלק 3
6 חלבונים
200 גרם סוכר
קורט מלח

אופן ההכנה
- חלק 1- מניחים במעבד מזון וטוחנים היטב לערובת אחידה.
חלק 2- מוסיפים לתוך מעבד המזון וטוחנים לבצק אחיד. מעבירים לקערה. - חלק 3- מקציפים את החלבונים, הסוכר והמלח למרנג יציב אך גמיש.
- סיום והרכבה- מעבירים 1/3 מכמות המרנג לתערובת הבצק ומערבבים היטב.
- מוסיפים את יתרת המרנג ומקפלים לתערובת אחידה ואוורירית.
- מעבירים את התערובת לתבנית האפייה ואופים בחום של 170 מעלות כ-45-55 דקות, עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
מומלץ להיכנס לדף האינסטגרם שלנו, שם תוכלו לראות בהיילייטס את כל השלבים מצולמים.