• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת תפוחים חגיגית

שתי תבניות אינגליש קייק 25 ס״מ או תבנית טרין 50 ס״מ

לשכבת התפוחים

2 תפוחי עץ
100 גרם סוכר
30 גרם דבש
150 גרם מים

לעוגה-
150 גרם סוכר דמררה
150 גרם סוכר לבן
3 ביצים

80 גרם שמן קנולה

3 תפוחי עץ מזן גרני סמית, מגוררים גס

210 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
3 גרם אבקת קינמון
2 גרם אגוז מוסקט טחון

לקישוט-
נפאז׳ נייטרלי
קוקוס לבן
אבקת זהב


עוגת תפוחים חגיגית

עוגת דבש ותמרים

אופן ההכנה

  • לפרוסות התפוחים- פורסים את התפוחים לפרוסות רוחב דקיקות (לא מקלפים או מגלענים את התפוחים), ניתן להיעזר גם במנדולינה. מבשלים את הסוכר והמים לסירופ, מניחים את פרוסות התפוחים בסיר הסירופ, מביאים לרתיחה ומכבים את הלהבה. מניחים לצינון בסירופ.
  • מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים בצורה חופפת.
  • לעוגה- במיקסר מצויד בבלון הקצפה מקציפים את הסוכרים, הביצים והזסט כ-10 דקות, לקבלת תערובת תפוחה מאוד. מזרזפים את השמן בזרם דק.  
  • מערבבים בעדינות את התפוחים המגוררים, מנפים את החומרים היבשים ומערבלים בעדינות פנימה.
  • מעבירים אל התבנית ואופים בחום של 160 מעלות כ-45 דקות.
  • מצננים ומשחררים את העוגה.
  • ניתן להברישה בנפאז׳ חם ולעטרה בקוקוס ואבקת זהב.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר