• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת תפוחי עץ וג'ינג'ר

לשתי תבניות אינגליש קייש בגודל 22 ס"מ

4 תפוחי עץ מזן גרני סמית, קלופים, מגורענים וחתוכים לקוביות של כ-1 ס"מ
50 גרם חמאה
150 גרם חמאה רכה
220 גרם סוכר
זסט ומיץ מלימון אחד
1 כפית משחת וניל
2 ביצים
250 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
200 מ"ל שמנת מתוקה
100 גרם ג'ינג'ר מסוכר, קצוץ


מאפינים

אופן ההכנה

מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
מטגנים את קוביות התפוחים במחבת עם 50 גרם חמאה כ- 5 דקות, ומניחים לצינון.
בקערת מערבל עם וו הגיטרה מקציפים את החמאה עם הסוכר, קליפת הלימון והווניל במהירות בינונית - גבוהה במשך כ- 10 דקות עד קבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את הביצים אחת אחת וממתינים בין ביצה לביצה.
מנפים קמח ואבקת אפיה יחד ומוסיפים מחצית לתוך תערובת החמאה ומערבלים היטב.
מוסיפים את השמנת ושארית הקמח שנותרה ומערבבים לאיחוד.
באופן ידני מוסיפים את קוביות התפוחים והג'ינג'ר הקצוץ לתוך התערובת בתנועות קיפול עדינות.
יוצקים את התערובת לתוך התבנית ואופים במשך כ- 40 דקות עד הזהבה ועד שקיסם הננעץ פנימה יוצא עם פירורים מעט לחים.
מצננים את העוגה מעל לרשת במשך כ- 10 דקות.
אח"כ הופכים את העוגה, מסירים את התבנית ומניחים לצינון מלא מעל הרשת.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר