דף בית › סדנאות › אפייה וקונדיטוריה עולם השוקולד- פרלינים וטמפרינג מה נלמד? עולם השוקולד בנגיעה רחבה: מבנה השוקולד, תהליך הטמפרינג והקריסטליזציה, עולמות האמולסיה והגנאש השונים, התנסות בהכנת מגוון פרלינים ושיטות הכנה שונות. מה נכין? לימוד והיכרות עם סוגי השוקולדהיכרות עם תהליך הטמפרינג והתנסות בתהליךהכנת תבניות למילוי בציפוי וצביעההכנת גנאש במגוון טעמים ועל בסיס מגוון טכניקותזילוף ויציקה של פרלינים בשיטת ה-Mouldingגילגול מיני טארפלס וציפוי בשיטת ה-Enrobage. נא לא למחוק מוצר זה ₪1 הזמינו מקום עכשיו מבצע! 28.12.2020 | יום ב' | 9:30-14:30 ₪470 ₪390 הזמינו מקום עכשיו מבצע! 04.01.2021 | יום ב' | 17:00-22:00 ₪470 ₪390 הזמינו מקום עכשיו מבצע! 18.02.2021 | יום ה' | 09:30-15:00 ₪470 ₪390 הזמינו מקום עכשיו