• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

פאייה עוף וירקות

4 מנות

לעוף-
3-4 יחידות פרגית, חתוכה לשניים
2 כפות שמן זית
עלים מ-3 ענפי טימים
כפית פפריקה מעושנת
מלח
פלפל שחור

לפאייה-
4 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ או כרישה פרוסה
3 שיני שום קצוצות
1 יח' גזר חתוך לקוביות
1 פלפל אדום,צהוב או ירוק חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי אמריקאי, חתוך לקוביות
1 פלפל צ׳ילי, קצוץ
1 יח' עגבנייה, קלופה, מרוקנת מגרעינים וחתוכה לקוביות
1 קישוא, חתוך לקוביות
250 גרם שעועית שטוחה, חתוכה לקוביות
כפית פפריקה מעושנת מתוקה
מלח, פלפל שחור
250 גרם אורז עגול
מעט זעפרן
כ- 500 גרם ציר עוף/ירקות רותח
פלפל שחור, מלח

1 לימון פרוס לטריזים
עלי מיקרו בזיל מתובלים להגשה


פילה סלמון

אופן ההכנה

מחממים במחבת שטוח ורחב את שמן הזית, מטגנים את הפרגיות להזהבה, מוציאים ושומרים בצד.
לאותה מחבת מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הירקות (ללא העגבניות, הקישוא והשעועית) מטגנים להזהבה ומוסיפים תבלינים.
מחממים את בציר והזעפרן.
מוסיפים את האורז, העגבניות, הקישוא והשעועית, מערבבים היטב, מניחים מעל את הפרגיות הצלויות ומנמיכים את האש. מוסיפים את ציר העוף והזעפרן ומבשלים מכוסה כ- 20 דקות.
לפני ההגשה מקשטים בלימון ובסלט המיקרו.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר