4 מנות
לעוף-
3-4 יחידות פרגית, חתוכה לשניים
2 כפות שמן זית
עלים מ-3 ענפי טימים
כפית פפריקה מעושנת
מלח
פלפל שחור
לפאייה-
4 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ או כרישה פרוסה
3 שיני שום קצוצות
1 יח' גזר חתוך לקוביות
1 פלפל אדום,צהוב או ירוק חתוך לקוביות
2 גבעולי סלרי אמריקאי, חתוך לקוביות
1 פלפל צ׳ילי, קצוץ
1 יח' עגבנייה, קלופה, מרוקנת מגרעינים וחתוכה לקוביות
1 קישוא, חתוך לקוביות
250 גרם שעועית שטוחה, חתוכה לקוביות
כפית פפריקה מעושנת מתוקה
מלח, פלפל שחור
250 גרם אורז עגול
מעט זעפרן
כ- 500 גרם ציר עוף/ירקות רותח
פלפל שחור, מלח
1 לימון פרוס לטריזים
עלי מיקרו בזיל מתובלים להגשה

אופן ההכנה
מחממים במחבת שטוח ורחב את שמן הזית, מטגנים את הפרגיות להזהבה, מוציאים ושומרים בצד.
לאותה מחבת מוסיפים שמן זית ומוסיפים את הירקות (ללא העגבניות, הקישוא והשעועית) מטגנים להזהבה ומוסיפים תבלינים.
מחממים את בציר והזעפרן.
מוסיפים את האורז, העגבניות, הקישוא והשעועית, מערבבים היטב, מניחים מעל את הפרגיות הצלויות ומנמיכים את האש. מוסיפים את ציר העוף והזעפרן ומבשלים מכוסה כ- 20 דקות.
לפני ההגשה מקשטים בלימון ובסלט המיקרו.