• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

פחזניות סבלה במילוי קרמו תפוחים ויין אדום כשרות לפסח

20-25 יחידות

לבצק הרבוך
150 גרם חלב
150 גרם מים
5 גרם מלח
5 גרם סוכר
100 גרם שמן
90 גרם קמח נטול גלוטן (קונדיטור)
25 גרם עמילן טפיוקה
30 גרם עמילן תפוחי אדמה
כ-160 גרם ביצים

לסבלה
60 גרם חמאה
70 גרם סוכר דמררה
50 גרם קמח נטול גלוטן (קונדיטור)
צבע מאכל ירוק

קרמו תפוח ויין אדום
30 גרםמיץ לימון
400 גרםמחיתתפוחירוק
זסט מלימון אחד
קורט אבקת קינמון
75
גרם שמנת מתוקה
45
גרם סוכר
30
גרם קורנפלור
35
גרם חמאת קקאו
50
גרם מסת ג'לטין
45
גרםייןאדום

200 גרם שמנת מתוקה מוקצפת 80%

 


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק הרבוך- מערבבים ׳על קר׳ חלב, מים, מלח, סוכר, שמן ועמילמנים לתערובת אחידה. מניחים על להבה בינונית ומביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מתקבל בצק הניתק מדפנות הסיר. מעבירים למיקסר מצויד בוו גיטרה ובוחשים קלות. מוסיפים 1/3 מכמות הביצים וטורפים לאיחוד. מוסיפים את יתרת הביצים ומערבבים היטב. אם הבצק יציב מידי, מוסיפים מעט חלב. מעבירים לשק זילוף עם פייה חלקה ומזלפים כדורים בקוטר 4 ס"מ (ניתן להקפיא).

לסבלה- מעבדים את כל החומרים במעבד מזון לבצק אחיד ומשטחים בין שני ניירות אפיה לעלה דק . מקפיאים וקורצים עיגולים בקוטר הפחזניות. מניחים את הבצק מעל הפחזניות. אופים את פחזניות בחום של 150 מעלות כ-45 דקות.

לקרמו- בסיר, מערבבים ׳על קר׳ מיץ לימון, מחית תפוחים, תיבול, שמנת מתוקה, סוכר וקורנפלור ומרתיחים בבחישה. מסירים מהאש ומוסיפים חמאת קקאו, ג’לטין ויין. מצננים לחום גוף ומקפלים שמנת. מעבירים לצינון לייצוב.

הרכבה- פותחים את כיפת הפחזנייה ומיישרים אותה עם מיקד. מאבקים באבקת סוכר עמידה.  מסירים שיירי בצק מתוך הפחזנייה במידה ויש. ממלאים בקרמו. מזלפים שנטילי וניל ומניחים מעל את הכיפה.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר