• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › סדנאות › אפייה וקונדיטוריה

פטיפורים לאירוח ומכירה שני מפגשים

עוגה
בהדרכת השף אורן גירון.

2 מפגשים למתקדמים (מתוך קורס הרחבה באפייה) בנושאי פטיפורים, פינגר פוד ומנות מתוקות ומלוחות קטנות, במגוון צורות הכנה והגשה בגודל ביס, בכוסות ובטכניקות ייחודיות ומקוריות. הקורס מותאם לתלמידי ובוגרי קורס קונדיטוריה של "עושים בישול" (סודות האפייה וקורס קונדיטוריה מורחב) או תלמידי חוץ בעלי ידע מוקדם.

מפגש ראשון

פינגר פוד

מאפים חלביים מלוחים לאירוח והגשה למסיבות קוקטייל, לאירוח ומכירה. רעיונות וצורות הגשה מקוריים. לדוגמא: טארטלט טאטן עגבניות וטימין, נוגטין פטריות יער ובצק חרדל, מיני קאפקייק ירקות עם טראפלס גבינת עיזים, כיפות כרובית מבריקות על קרקר תירס קראנצ'י ועוד.

  • ממלא מקום

    נא לא למחוק מוצר זה

    ₪1
    הזמינו מקום עכשיו
  • ממלא מקום

    פטיפורים לאירוח ומכירה- מסלול ערב

    ₪980

    08.05.2022   יום א'   17:00-22:00
    15.05.2022   יום א'   17:00-22:00

    הזמינו מקום עכשיו

מפגש שני

פטיפורים ומתוקים

הכנת מגוון ממתקים, מאפים ופינוקים קטנטנים, מרהיבים ומושקעים עם דגש על פרזנטציה, הגשה מקורית וקישוטים. ארטיק שוקולד-פטל על בסיס קרמל, פנקוטה מרציפן ואמרנה, טארט מקארון פרלינה-לימון, קרם פיסטוק על ופל קפה ופסטה מתוקה ועוד.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

עוגות ראווה וקינוחים אישיים

2 במאי 2022

עוגות בחושות

2 במאי 2022

פטיפורים לאירוח ומכירה שני מפגשים

8 במאי 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר