2 מפגשים למתקדמים (מתוך קורס הרחבה באפייה) בנושאי פטיפורים, פינגר פוד ומנות מתוקות ומלוחות קטנות, במגוון צורות הכנה והגשה בגודל ביס, בכוסות ובטכניקות ייחודיות ומקוריות. הקורס מותאם לתלמידי ובוגרי קורס קונדיטוריה של "עושים בישול" (סודות האפייה וקורס קונדיטוריה מורחב) או תלמידי חוץ בעלי ידע מוקדם.
מאפים חלביים מלוחים לאירוח והגשה למסיבות קוקטייל, לאירוח ומכירה. רעיונות וצורות הגשה מקוריים. לדוגמא: טארטלט טאטן עגבניות וטימין, נוגטין פטריות יער ובצק חרדל, מיני קאפקייק ירקות עם טראפלס גבינת עיזים, כיפות כרובית מבריקות על קרקר תירס קראנצ'י ועוד.
הכנת מגוון ממתקים, מאפים ופינוקים קטנטנים, מרהיבים ומושקעים עם דגש על פרזנטציה, הגשה מקורית וקישוטים. ארטיק שוקולד-פטל על בסיס קרמל, פנקוטה מרציפן ואמרנה, טארט מקארון פרלינה-לימון, קרם פיסטוק על ופל קפה ופסטה מתוקה ועוד.
לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים: