• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

פילה סלמון סיציליאני

16 מנות

1 פילה סלמון במשקל של 2 ק״ג

למרינדה
80 גרם שמן זית
5 שיני שום קלופות
עלים מ-5 ענפי טימין
10 יחידות זיתי קלמטה מגולענים
כפית חרדל דיז׳ון
1 פלפל צ׳ילי
מלח, פלפל שחור

לקראסט
200 גרם פירורי לחם
צרור עלי בזיליקום
צרור עלי פטרוזיליה
4 שיני שום
120 גרם שמן זית
מלח, פלפל שחור

לאפייה
500 גרם עגבניות שרי, חצויות
2 כפות צלפים
שמן זית
מלח, פלפל שחור
10 ענפי טימין


פילה סלמון

אופן ההכנה

  • מנקים את הדג מעור ומעצמות.
  • למרינדה- טוחנים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר. מורחים על הדג ומשהים לפחות לשעתיים בקירור.
  • לקראסט- טוחנים פירורי לחם ועשבי תיבול במעבד מזון. מתבלים ומוסיפים שמן זית. מייבשים בחום של 130 מעלות כ-20 דקות.
  • לאפייה- מניחים את מרכיבי האפייה בתבנית צלייה, מתבלים. מניחים מעל את הדג ומצפים בקראסט.
  • מלהיטים תנור לחום של 220 מעלות וצולים את הדג כ-20-25 דקות.
  • מגישים מיד.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר