יום קודם מכינים את הביגה: מערבבים את מרכיבי הביגה בקערה עד לקבלת בצק אחיד, מעבירים לקערה גדולה, מכסים ומניחים בטמפ' החדר ל-24 שעות.
מכינים את הבצק- מערבבים בקערת המיקסר את הביגה עם שאר המרכיבים, לשים במיקסר כ-8 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומעט דביק.
מעבירים את הבצק לקערה ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מערבבים את כל הזרעים ומניחים בתבנית ארוכה.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומשטחים בעדינות לעלה מלבני. חותכים את הבצק לאצבעות ברוחב 4 ס"מ. מברישים את האצבעות בחלבון ביצה וטובלים בתערובת הזרעים, כך שתכסה את כל הפלוט. מניחים על מגש אפייה. מתפיחים ל-3/4 התפחה.
מחממים תנור לחום של 240 מעלות.
אופים כ-15-18 דקות או עד הזהבה. מצננים על רשת.