• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › לחמים

פלוט דגנים על בסיס מחמצת ביגה

8 פלוטים

לביגה-
330 גרם קמח לחם
200 גרם מים קרים
2 גרם שמרים

לבצק-
הביגה לעיל
350 גרם קמח רב דגנים
15 גרם מלח
3 גרם שמרים יבשים
250 גרם מים

לציפוי-
100 גרם שומשום
100 גרם פרג שלם
80 גרם גרעיני דלעת
80 גרם גרעיני חמנייה
50 גרם דוחן שלם
מעט חלבון


פלוט

אופן ההכנה

יום קודם מכינים את הביגה: מערבבים את מרכיבי הביגה בקערה עד לקבלת בצק אחיד, מעבירים לקערה גדולה, מכסים ומניחים בטמפ' החדר ל-24 שעות.
מכינים את הבצק- מערבבים בקערת המיקסר את הביגה עם שאר המרכיבים, לשים במיקסר כ-8 דקות עד לקבלת בצק חלק ואחיד ומעט דביק.
מעבירים את הבצק לקערה ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח.
מערבבים את כל הזרעים ומניחים בתבנית ארוכה.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומשטחים בעדינות לעלה מלבני. חותכים את הבצק לאצבעות ברוחב 4 ס"מ. מברישים את האצבעות בחלבון ביצה וטובלים בתערובת הזרעים, כך שתכסה את כל הפלוט. מניחים על מגש אפייה. מתפיחים ל-3/4 התפחה.
מחממים תנור לחום של 240 מעלות.
אופים כ-15-18 דקות או עד הזהבה. מצננים על רשת.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר