• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

פפיון שמרים-ריקוטה

כ-20 יחידות

מצרכים לבצק:
500 גרם קמח לחם
150 גרם חלב
15 גרם שמרים יבשים/ 25 גרם שמרים לחים
100 גרם סוכר
5 גרם מלח
2 ביצים
קליפה מגוררת מלימון
100 גרם חמאה רכה

לקיפול:
200 גרם חמאה

למילוי:
100 גרם ריקוטה
20 גרם קורנפלור
30 גרם חמאה רכה
80 גרם אבקת סוכר
כפית משחת וניל
60 גרם צימוקים

סוכר לבן לפיזור
אבקת סוכר

 


בריוש

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:
מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים, למעט החמאה, ולשים 5 דקות.
מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עוד 3 דקות או עד הטמעות מלאה שלה בבצק.
מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה.
מעבירים להתפחה נוספת בקירור, ל-6 שעות.
למחרת מקפלים את החמאה (200 גרם) לתוך הבצק: מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בגודל 50X30 ס"מ.
משטחים את החמאה בין שתי יריעות ניילון לעלה מלבני בגודל 2/3 ממלבן הבצק.
מניחים את מלבן החמאה על מלבן הבצק ב-2/3 התחתונים שלו ומקפלים את החלק החשוף של הבצק מעל 1/2 מהחמאה ואת החלק התחתון מעל (מתקבל קיפול המדמה ספר).
מסובבים את הבצק ב-90 מעלות , מרדדים למלבן וחוזרים שוב על פעולת הקיפול.
מצננים כשעתיים.

למילוי:
מערבבים היטב את כל החומרים.

להרכבה:
מרדדים את הבצק למלבן רחב, מורחים את המלית בשכבה אחידה ומקפלים לחצי, מרדדים קלות וחותכים למלבנים בגודל 12X6 ס"מ.
חורצים כל מלבן במרכזו ומסובבים פנימה את הקצוות, לדוגמת פפיון או בורג כפול.
מניחים על תבנית אפיה מרופדת נייר, מכסים ומתפיחים להכפלת נפח.
מזרזפים מעט מים על גבי המאפים וזורים סוכר לבן.
אופים ב-190 מעלות כ-13-15 דקות.
מוציאים מהתנור, מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

 

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר