• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

עוגת פרג וינאית

תבנית 20x20 ס״מ

לבצק:
150 גרם חמאה רכה
1 כפית משחת וניל
1 ביצה
300 גרם קמח
3 גרם אבקת אפיה
קורט מלח

למילוי:
200 גרם פרג טחון טרי
150 גרם חלב
זסט מלימון
100 גרם חמאה
100 גרם סוכר
75 גרם פירורי עוגיות
60 גרם צימוקים כהים
80 גרם אגוזי מלך, קצוצים
1 ביצה

לקישוט:
אבקת סוכר


מאפינים

אופן ההכנה

הבצק:
במיקסר מצויד בוו גיטרה מערבלים את החמאה, אבקת הסוכר והוניל.
מוסיפים את הביצה ומערבלים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבלים קלות ליצירת פירורים בצק לחים וגדולים.
מחצית מהבצק מעבירים לתוך תבנית אפייה ומהדקים, ואת המחצית הנותרת מותירים כפירורים ומצננים.

המילוי:
מכניסים את הפרג, החלב, הלימון, החמאה והסוכר לתוך סיר, מביאים לרתיחה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש, מצננים מעט ומוסיפים את פירורי העוגיות, הצימוקים, האגוזים והביצה. מצננים.

ההרכבה, האפייה וההגשה:
מורחים את מילוי הפרג על גבי בסיס הבצק ומפזרים מעל את פירורי הבצק באופן שווה.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את העוגה 35-40 דקות, עד להזהבה.
מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר