30-40 יחידות
80 גרם חמאה
300 גרם מים
2 גרם מלח
80 גרם סוכר
175 גרם קמח
4 ביצים
שמן לטיגון עמוק
לציפוי:
סוכר וקינמון מעורבבים יחדיו

אופן ההכנה
שמים בסיר קטן את החמאה, המלח הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי בחישה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבלים כ-2 דקות, עד לצינון התערובת.
מוסיפים את הביצים אחת אחת ובוחשים היטב אחרי כל הוספה.
מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 160 מעלות.
ממלאים שק זילוף מציד בצנתר משונן רחב בבצק.
מותחים מעל הסיר חוט שפגאט בין שתי הידיות שלו, על מנת לקבל צ'ורוס אחידים ויפים.
מזלפים את הצ'ורוס לתוך השמן החם מהבצק וחותכים בעזרת החוט המתוח.
מטגנים עד שהבצק מזהיב. מטגנים כך את יתר הבצק.
מעבירים מיד למגש עם סוכר וקינמון, מגלגלים עד שהצ'ורוס מכוסים ומגישים חם.
ניתן להגיש גם עם כוס שוקו סמיך.