• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

קאפקייק שוקולד ומרשמלו

16-20 יחידות

לזכרה של יקירתנו ורד גירון ז״ל

20 עטרות אלומיניום או כוסות אספרסו חד פעמיות

150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם חמאה
150 גרם שמן קנולה
5 ביצים
300 גרם סוכר
120 גרם קמח תופח
12 יחידות מרשמלו, קצוץ גס

לקרם:
500 גרם שמנת מתוקה
500 גרם שוקולד מריר

לקישוט:
פניני שוקולד מריר ולבן


מאפינים

אופן ההכנה

לקאפקייק:

  • ממיסים את השוקולד, השמן והחמאה בשיטת בן-מארי (מניחים על הכיריים סיר גדול ללא מכסה עם מים רותחים, מעליו מניחים סיר קטן עם המצרכים ומערבבים עד המסה)
  • מערבבים את הביצים והסוכר בקערה עד קבלת תערובת חלקה, מוסיפים את תערובת השוקולד.
  • מוסיפים את הקמח, מערבבים. מוסיפים את המרשמלו.
  • מעבירים לתבניות, ואופים בחום של 170 מעלות 20 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
לציפוי:
  • מניחים את השוקולד בקערה.
  • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים אל השוקולד. מערבבים להמסה ומצננים 4 שעות.
  • מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקרם יציב. מזלפים על גבי הקאפקייק הצוננים, מעטרים בפניני שוקולד.
  • מצננים ומגישים.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר