• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

קאפקייק שוקולד ומרשמלו

16-20 יחידות

לזכרה של יקירתנו ורד גירון ז״ל

20 עטרות אלומיניום או כוסות אספרסו חד פעמיות

150 גרם שוקולד מריר
150 גרם שוקולד חלב
150 גרם חמאה
150 גרם שמן קנולה
5 ביצים
300 גרם סוכר
120 גרם קמח תופח
12 יחידות מרשמלו, קצוץ גס

לקרם:
500 גרם שמנת מתוקה
500 גרם שוקולד מריר

לקישוט:
פניני שוקולד מריר ולבן


מאפינים

אופן ההכנה

לקאפקייק:

  • ממיסים את השוקולד, השמן והחמאה בשיטת בן-מארי (מניחים על הכיריים סיר גדול ללא מכסה עם מים רותחים, מעליו מניחים סיר קטן עם המצרכים ומערבבים עד המסה)
  • מערבבים את הביצים והסוכר בקערה עד קבלת תערובת חלקה, מוסיפים את תערובת השוקולד.
  • מוסיפים את הקמח, מערבבים. מוסיפים את המרשמלו.
  • מעבירים לתבניות, ואופים בחום של 170 מעלות 20 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
לציפוי:
  • מניחים את השוקולד בקערה.
  • מחממים שמנת לסף רתיחה ויוצקים אל השוקולד. מערבבים להמסה ומצננים 4 שעות.
  • מעבירים לקערת מיקסר ומקציפים לקרם יציב. מזלפים על גבי הקאפקייק הצוננים, מעטרים בפניני שוקולד.
  • מצננים ומגישים.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר