500 גרם בשר בקר טחון טרי 200 גרם חזה אווז, טחון 200 גרם קבנוס, טחון 50 מ"ל שמן שומשום 50 מ"ל רוטב צ'ילי מתוק 4 כפות סויה יפנית 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורר קליפה מלימון אחד 1 בצל קצוץ דק כפית ממרח קארי תאילנדי צרור עלי בזיליקום קצוצים מלח ים
לימון להגשה
אופן ההכנה
מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה, אחידה וגמישה, כ-3 דקות מכינים קציצות עגולות או מאורכות ומשהים כ-30 דקות בקירור. צורבים על גריל פחמים או מחבת גריל לוהטת כ-2 דקות מכל צד ומגישים עם לימונים טריים.