
השתלמות בת 5 מפגשים בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. איך נייצב את העוגה? איך נתפיח את התערובת? כיצד מייצבים את המוס? מה נשים במקום ביצים או גבינות במאפים מלוחים?
במהלך 5 השיעורים נלמד באופן תיאורטי ומעשי את עולם האפייה הטבעוני ברמת גימור, מרקם וטעם גבוהה (שגם מתאים לשומרי כשרות המחפשים אלטרנטיבות פרווה)
מפגש ראשון
בצק פריך מתוק ומלוח
טארטים , קישים ועוגיות. עבודה ופיתוח בצק פריך המתאים לרידוד ולאפייה עיוורת. חלופות לביצים ולמוצרי חלב בהכנת קרמים טריים וקרמים לאפייה. אפיית עוגיות בשיטות הכנה שונות.
-
נא לא למחוק מוצר זה
₪1 הזמינו מקום עכשיו -
מסלול ערב
₪2,490אזל המלאי
27.12.2020 יום א' 17:00-22:30
הזמינו מקום עכשיו
03.01.2021 יום א' 17:00-22:30
10.01.2021 יום א' 17:00-22:30
17.01.2021 יום א' 17:00-22:30
24.01.2021 יום א' 17:00-22:30 -
מסלול בוקר
₪2,49008.02.2021 יום ב' 9:30-14:30
הזמינו מקום עכשיו
15.02.2021 יום ב' 9:30-14:30
22.02.2021 יום ב' 9:30-14:30
01.03.2021 יום ב' 9:30-14:30
08.03.2021 יום ב' 9:30-14:30
טבעוני



מפגש שני
עוגות בחושות, מאפינ׳ס מתוקים ומלוחים
חלופות לביצים במסות בחושות, אמצעי התפחה ודרכי ייצור שונות לאפיית מגוון עוגות ומאפים בחושים. עוגות מוארכות, שכבות, מאפינ'ס, פיננסייר, קאפקייק וכו׳.
מפגש שלישי
חיתוכיות ופלטות שונות
פירות, שוקולד, אגוזים, מרמלדות- מאפים וחיתוכיות לייצור כמותי על בסיס סוגי בצק שונים: סבלה, ספוג, שטרויזל, משוחזר וכו׳.
מפגש רביעי
עוגות שמרים ומאפי בוקר מתוקים ומלוחים
בצק כרוך, בריוש. ייצור ועיצוב מאפי שמרים במגוון צורות, עיצובים ומילויים. ללא שימוש במרגרינה.
מפגש חמישי
מוסים וקרמים
עקרונות העבודה עם מייצבים טבעיים, פקטין מסוגים שונים, אגר-אגר, עמילן. מוסים וקרמים בצורות ודרכי הכנה שונות- עוגות, קינוחים אישיים, קינוחי כוסות. הכנת מרנג טבעוני.


