• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › סדנאות › אפייה וקונדיטוריה

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

בהדרכת השף אורן גירון.

השתלמות בת 5 מפגשים בנושא אפייה טבעונית (פרווה), תחום ההולך ותופס תאוצה רבה בקרב אנשים רבים. לא אחת אנו עומדים בפני 'שוקת שבורה' ומנסים למצוא תחליף לביצים, ג'לטין, דבש ומוצרי חלב באפייה. איך נייצב את העוגה? איך נתפיח את התערובת? כיצד מייצבים את המוס? מה נשים במקום ביצים או גבינות במאפים מלוחים?
במהלך 5 השיעורים נלמד באופן תיאורטי ומעשי את עולם האפייה הטבעוני ברמת גימור, מרקם וטעם גבוהה (שגם מתאים לשומרי כשרות המחפשים אלטרנטיבות פרווה)

מפגש ראשון

בצק פריך מתוק ומלוח

טארטים , קישים ועוגיות. עבודה ופיתוח בצק פריך המתאים לרידוד ולאפייה עיוורת. חלופות לביצים ולמוצרי חלב בהכנת קרמים טריים וקרמים לאפייה. אפיית עוגיות בשיטות הכנה שונות.

  • ממלא מקום

    נא לא למחוק מוצר זה

    ₪1
    הזמינו מקום עכשיו
  • ממלא מקום

    מסלול בוקר

    ₪2,490

    01.03.2021   יום ב'   9:30-14:30
    08.03.2021   יום ב'   9:30-14:30
    15.03.2021   יום ב'   9:30-14:30
    22.03.2021   יום ב'   9:30-14:30
    05.04.2021   יום ב'   9:30-14:30

    הזמינו מקום עכשיו
טבעוני
טבעוני
טבעוני
טבעוני

מפגש שני

עוגות בחושות, מאפינ׳ס מתוקים ומלוחים

חלופות לביצים במסות בחושות, אמצעי התפחה ודרכי ייצור שונות לאפיית מגוון עוגות ומאפים בחושים. עוגות מוארכות, שכבות, מאפינ'ס, פיננסייר, קאפקייק וכו׳.


מפגש שלישי

חיתוכיות ופלטות שונות

פירות, שוקולד, אגוזים, מרמלדות- מאפים וחיתוכיות לייצור כמותי על בסיס סוגי בצק שונים: סבלה, ספוג, שטרויזל, משוחזר וכו׳.


מפגש רביעי

עוגות שמרים ומאפי בוקר מתוקים ומלוחים

בצק כרוך, בריוש. ייצור ועיצוב מאפי שמרים במגוון צורות, עיצובים ומילויים. ללא שימוש במרגרינה.


מפגש חמישי

מוסים וקרמים

עקרונות העבודה עם מייצבים טבעיים, פקטין מסוגים שונים, אגר-אגר, עמילן. מוסים וקרמים בצורות ודרכי הכנה שונות- עוגות, קינוחים אישיים, קינוחי כוסות. הכנת מרנג טבעוני.

בחושות
טארט
לחם
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר