
למי מיועד הקורס?
קורס "סודות מהמטבח" חלק 2- הרחבה מיועד לבוגרי קורס ׳סודות מהמטבח׳- בסיס- חלק 1 או לבעלי נסיון וידע מוקדמים הרוצים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם בעולם הבישול והאירוח. הקורס הינו מעשי ויישומי ומורכב כ-66 שעות לימוד מלאות. הלימודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות הערב, הבוקר או בימי שישי.
מועדים קרובים
מה בקורס?
במהלך הקורס, נלמד את ונתעמק בתורת המטבחים השונים: אסיאתי, בלקני, הודי ועוד. נכיר מטבח בריא ומזין, סושי, נטעם מעולם המתוקים ונרחיב את הידע בעולם הסושי.
נלמד טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.
הקורס מותאם לבעלי ידש מוקדם או לבוגרי ׳קורס סודות מהמטבח- חלק 1- בסיס׳.
הקורס הינו חד-שבועי, המתקיים בשעות אחר הצהריים, הבוקר או בימי שישי, ונוח לשלבו במקביל לעבודה ולחיי השגרה. מערך השיעורים יכלול בין היתר: עבודה עם סכינים והיכרות עם שיטות עבודה בסיסיות, הכנת צירים ונוזלים בסיסיים ושימושם במטבח, הכרות עם חלקי הבקר, עוף, דגים, מטבחי עמים, בצקים, קינוחי מסעדה, פסטה, רטבים ועוד.
למה אצלנו?
הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף אורן גירון.
תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
ביחד עם אורן- המורים הכי טובים.
חומרי גלם איכותיים ובשפע.
טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
עמדות עבודה מאובזרות.
הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.
66 שעות לימוד
9 מפגשים
מסלול ערב
17:00-22:00
מסלול בוקר
9:30-14:30
מסלול ימי שישי
8:30-13:30
לקבלת שיעור התרשמות







