• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס ׳סודות האפייה׳
    • קורס קונדיטוריה מורחב
  • קורס בישול
    • קורס "סודות מהמטבח"
    • קורס בישול מקצועי מורחב
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › חדשות

קורס הרחבה- בישול

למי מיועד הקורס?

קורס "סודות מהמטבח" חלק 2- הרחבה מיועד לבוגרי קורס ׳סודות מהמטבח׳ או לבעלי נסיון וידע מוקדמים הרוצים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם בעולם הבישול והאירוח. הקורס הינו מעשי ויישומי ומורכב כ-66 שעות לימוד מלאות. הלימודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות הערב, הבוקר או בימי שישי.

מועדים קרובים

מסלול יום ראשון בוקר- 9:30-14:30- 11.09.2022

לגלריית תמונות »

מה בקורס?

במהלך הקורס, נלמד את ונתעמק בתורת המטבחים השונים: אסיאתי, בלקני, הודי ועוד. נכיר מטבח בריא ומזין, סושי, נטעם מעולם המתוקים ונרחיב את הידע בעולם הסושי.
נלמד טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.
הקורס מותאם לבעלי ידש מוקדם או לבוגרי ׳קורס סודות מהמטבח׳.
הקורס הינו חד-שבועי, המתקיים הבוקר, ונוח לשלבו במקביל לעבודה ולחיי השגרה. מערך השיעורים יכלול בין היתר: 

סלטים יצירתיים- הכרות עם עולם הסלטים הקרים היצירתי. שילובי טעמים ומרקמים.
בשר טחון- מנות על בסיס מגוון סוגי בשר טחון- קציצות, ראגו, מאפים, ממולאים.
כיסונים ובצקים ממולאים- במגוון שיטות הכנה ומילוי מכל רחבי העולם.
מטבח בלקני ים תיכוני- הצצה למטבחי המזרח התיכון הקרוב- יוון, תורכיה,בולגריה.
מטבח אסיאתי 2 – מנות מהמטבח הווייטנאמי, תאילנדי, אינדונזי.
סושי- מבוא לעולם הסושי, הכנת אורז וגלגול מגוון מנות בשילובים שונים.
מתוקים לסיום ארוחה- הכנת מגוון קינוחים ומנות מתוקות.
מטבח הודי צמחוני- תבלינים, רטבים ומגוום מנות אותנטיות מהמטבח המרתק.
מטבח בריא- לימוד עקרונות הבישול הבריא (שהוא גם טעים) בשילוב דגנים וקטניות.

למה אצלנו?

הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף אורן גירון.

תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.

ביחד עם אורן- המורים הכי טובים.

חומרי גלם איכותיים ובשפע.

טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.

התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.

עמדות עבודה מאובזרות.

הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.

66 שעות לימוד
9 מפגשים

מסלול בוקר
9:30-14:30

 

לקבלת שיעור התרשמות

מרק קרם
סושי
עלי גפן
סלט
קדירת בשר
פריסת בשר
סכין
כיתה 2
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס קייטרינג ואירוח בשריקורס חדש!!!ערב

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

סושי לילדיםסדנא חד פעמית

קורס "סודות מהמטבח"

קורס ׳סודות האפייה׳

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

קינוחים קפואים, גלידות וסורבטים סדנא מוקלטת

18 באפריל 2022

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

9 באוגוסט 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר