
למי מיועד הקורס?
קורס "סודות מהמטבח" חלק 2- הרחבה מיועד לבוגרי קורס ׳סודות מהמטבח׳ או לבעלי נסיון וידע מוקדמים הרוצים להעשיר את הידע הקולינארי שלהם בעולם הבישול והאירוח. הקורס הינו מעשי ויישומי ומורכב כ-66 שעות לימוד מלאות. הלימודים יתקיימו אחת לשבוע בשעות הערב, הבוקר או בימי שישי.
מועדים קרובים
מה בקורס?
במהלך הקורס, נלמד את ונתעמק בתורת המטבחים השונים: אסיאתי, בלקני, הודי ועוד. נכיר מטבח בריא ומזין, סושי, נטעם מעולם המתוקים ונרחיב את הידע בעולם הסושי.
נלמד טכניקות עבודה שונות, שיטות בישול מגוונות ומקצועיות והכל תוך התנסות מעשית מלאה והכנת מנות ומתכונים שונים.
הקורס מותאם לבעלי ידש מוקדם או לבוגרי ׳קורס סודות מהמטבח׳.
הקורס הינו חד-שבועי, המתקיים הבוקר, ונוח לשלבו במקביל לעבודה ולחיי השגרה. מערך השיעורים יכלול בין היתר:
סלטים יצירתיים- הכרות עם עולם הסלטים הקרים היצירתי. שילובי טעמים ומרקמים.
בשר טחון- מנות על בסיס מגוון סוגי בשר טחון- קציצות, ראגו, מאפים, ממולאים.
כיסונים ובצקים ממולאים- במגוון שיטות הכנה ומילוי מכל רחבי העולם.
מטבח בלקני ים תיכוני- הצצה למטבחי המזרח התיכון הקרוב- יוון, תורכיה,בולגריה.
מטבח אסיאתי 2 – מנות מהמטבח הווייטנאמי, תאילנדי, אינדונזי.
סושי- מבוא לעולם הסושי, הכנת אורז וגלגול מגוון מנות בשילובים שונים.
מתוקים לסיום ארוחה- הכנת מגוון קינוחים ומנות מתוקות.
מטבח הודי צמחוני- תבלינים, רטבים ומגוום מנות אותנטיות מהמטבח המרתק.
מטבח בריא- לימוד עקרונות הבישול הבריא (שהוא גם טעים) בשילוב דגנים וקטניות.
למה אצלנו?
הקורס בניהולו האישי והמקצועי של השף אורן גירון.
תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.
ביחד עם אורן- המורים הכי טובים.
חומרי גלם איכותיים ובשפע.
טכניקות לימוד חדישות ומעודכנות.
התנסות מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
עמדות עבודה מאובזרות.
הסברים תיאורטיים וכימיה של החומרים.
66 שעות לימוד
9 מפגשים
מסלול בוקר
9:30-14:30
לקבלת שיעור התרשמות







