
קורס בן 6 מפגשים הנוגעים בעולם הקייטרינג האירוח.
לימוד של מגוון מנות להגשה בסגנונות שונים: גם להכנה ומכירה במארזים וגם לאירועים בהגשה במזנונים.
סודות ההכנה מראש, שיטות לייצור כמותי וסודות מעולמות המטבחים המוסדיים.
מותאם לאלו העורכים אירועים חלביים, מוכרים אוכל מוכן, מגשי אירוח ולאלו המארחים ואוהבים להשקיע...
מפגש ראשון
מתאבנים ו-finger food
מאפים, מנות ביס, מנות שיפוד ומזלג, מגשי אירוח מלוחים חלביים, שילוב של ירקות, דגים וגבינות, טורטיות, קרמים מלוחים. מנות לדוגמא: פאני פורי עם ספייסי סלמון וקרם אבוקדו, כריף פוקאצ׳ה סיציליאני, בריוש שמן זית פריקסה, לאפה במילוי סלט פריקי ומשמשים, קראמבל חצילים ושקדים, מלפוף עשבי תיבול ופרמזן ועוד.
קייטרינג



מפגש שני
צלחת-מזלג
מנות ׳צלחת-מזלג׳ חמות, טאפסים חמים: דגים, ירקות, טבעוני, צמחוני. מנות לדוגמא: פאנקייק שיפון עם פונדו תרד ועגבנייה צלויה, מיני המבורגר עדשים עם בצל כבוש ולחמניית תאנים, שווארמה דג עם קרם חציל שחור וקרקר שמן זית, ׳ריזוטו׳ חיטה וירוקים טבעוני, ברוסקטה גרבדלקס סלק ואיולי ווסאבי ועוד.



מפגש שלישי
סלטים
סלטים מורכבים להגשה בכלים מרכזיים, למכירה ובהגשה אישית בכוסות/צנצנות. מנות לדוגמא: סלט פסטה שחורה ואפונה צעירה בויניגרט משמש מיובש, עלים ירוקים בויניגרט צ׳אטני מנגו עם גרנולה מלוחה, מיקס עגבניות שיר עם ניוקי פריך וסלסה אגוזים, טאבולה פתיתים וכל טוב, אנטיפסטי מודרני, סלט כרובית ושקדים בתחמיץ פרג, סלט עדשים, דלורית וצימוקי דובדבן, סלט תרד וקרוטוני עוגת סלק חריפים ועוד.



מפגש רביעי
עיקריות בעמדות משלימות
מנות עיקריות חלביות בעמדות משולבות המשלימות מנה מלאה (מנה עיקרית, תוספת): דגים, פסטות, דגנים וקטניות, טבעוני, צמחוני. מנות לדוגמא: חריימה שקדים וטופו טבעוני עם קוסקוס ירוק בכנה עצמית, קארי ירקות עונתיים עם קימצ׳י מלפפון ואורז תבלינים, סינייה דגים עשירה עם סלט בצלים ולאפה יוגורט, טאקו מקסיקני עם פריחולז וירקות פריכים וסלסה טרופית ועוד.



מפגש חמישי
קינוחים 1
קינוחים- פטיפורים, מגשי אירוח מתוקים למכירה והגשה, כוסות. מנות לדוגמא: קרמו שוקולד-דבש פרלינה על מקל, טארט לימון בכוס, קינוח רובי טרופי, פחזנית פיסטוק, שוקולד לבן ופטל, פטיפור אלפחורס, מיני עוגות קינמון - תפוחים עסיסיות טבעוניות ועוד.



מפגש שישי
קינוחים 2
מזנוני קינוחים, חיתוכיות והכנה כמותית בפלטות, שולחנות קינוחים ׳בלאגן׳- עיצוב, בניה ודקורציה. מנות לדוגמא: חיתוכיות פירות פריכות וטבעוניות עם קרם קשיו, חיתוכיות בנופי ושוקולד, מיני מגנום שוקולד פרלינה, פנקוטה מלון ולבנה, בלונדי׳ס תפוחים וקרם ברולה יוגורט ועוד.