• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › סדנאות › אפייה וקונדיטוריה

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

בהדרכת השף אורן גירון.

קורס בן 6 מפגשים הנוגעים בעולם הקייטרינג האירוח.
לימוד של מגוון מנות להגשה בסגנונות שונים: גם להכנה ומכירה במארזים וגם לאירועים בהגשה במזנונים.
סודות ההכנה מראש, שיטות לייצור כמותי וסודות מעולמות המטבחים המוסדיים.
מותאם לאלו העורכים אירועים חלביים, מוכרים אוכל מוכן, מגשי אירוח ולאלו המארחים ואוהבים להשקיע...

מפגש ראשון

מתאבנים ו-finger food

מאפים, מנות ביס, מנות שיפוד ומזלג, מגשי אירוח מלוחים חלביים, שילוב של ירקות, דגים וגבינות, טורטיות, קרמים מלוחים. מנות לדוגמא: פאני פורי עם ספייסי סלמון וקרם אבוקדו, כריף פוקאצ׳ה סיציליאני, בריוש שמן זית פריקסה, לאפה במילוי סלט פריקי ומשמשים, קראמבל חצילים ושקדים, מלפוף עשבי תיבול ופרמזן ועוד.

  • ממלא מקום

    מסלול ערב

    ₪2,990

    22.06.2022   יום ד'   17:00-22:30
    29.06.2022   יום ד'   17:00-22:30
    06.07.2022   יום ד'   17:00-22:30
    13.07.2022   יום ד'   17:00-22:30
    20.07.2022   יום ד'   17:00-22:30
    27.07.2022   יום ד'   17:00-22:30

    הזמינו מקום עכשיו
קייטרינג
קייטרינג
קדירה
ריזוטו

מפגש שני

צלחת-מזלג

מנות ׳צלחת-מזלג׳ חמות, טאפסים חמים: דגים, ירקות, טבעוני, צמחוני. מנות לדוגמא: פאנקייק שיפון עם פונדו תרד ועגבנייה צלויה, מיני המבורגר עדשים עם בצל כבוש ולחמניית תאנים, שווארמה דג עם קרם חציל שחור וקרקר שמן זית, ׳ריזוטו׳ חיטה וירוקים טבעוני, ברוסקטה גרבדלקס סלק ואיולי ווסאבי ועוד.

פסטה
רביולי
מכונת פסטה

מפגש שלישי

סלטים

סלטים מורכבים להגשה בכלים מרכזיים, למכירה ובהגשה אישית בכוסות/צנצנות. מנות לדוגמא: סלט פסטה שחורה ואפונה צעירה בויניגרט משמש מיובש, עלים ירוקים בויניגרט צ׳אטני מנגו עם גרנולה מלוחה, מיקס עגבניות שיר עם ניוקי פריך וסלסה אגוזים, טאבולה פתיתים וכל טוב, אנטיפסטי מודרני, סלט כרובית ושקדים בתחמיץ פרג, סלט עדשים, דלורית וצימוקי דובדבן, סלט תרד וקרוטוני עוגת סלק חריפים ועוד.

סושי
מוקפץ
גיוזה

מפגש רביעי

עיקריות בעמדות משלימות

מנות עיקריות חלביות בעמדות משולבות המשלימות מנה מלאה (מנה עיקרית, תוספת): דגים, פסטות, דגנים וקטניות, טבעוני, צמחוני. מנות לדוגמא: חריימה שקדים וטופו טבעוני עם קוסקוס ירוק בכנה עצמית, קארי ירקות עונתיים עם קימצ׳י מלפפון ואורז תבלינים, סינייה דגים עשירה עם סלט בצלים ולאפה יוגורט, טאקו מקסיקני עם פריחולז וירקות פריכים וסלסה טרופית ועוד.

קובה
עלי גפן

מפגש חמישי

קינוחים 1

קינוחים- פטיפורים, מגשי אירוח מתוקים למכירה והגשה, כוסות. מנות לדוגמא: קרמו שוקולד-דבש פרלינה על מקל, טארט לימון בכוס, קינוח רובי טרופי, פחזנית פיסטוק, שוקולד לבן ופטל, פטיפור אלפחורס, מיני עוגות קינמון - תפוחים עסיסיות טבעוניות ועוד.

בחושות
טארט
לחם

מפגש שישי

קינוחים 2

מזנוני קינוחים, חיתוכיות והכנה כמותית בפלטות, שולחנות קינוחים ׳בלאגן׳- עיצוב, בניה ודקורציה. מנות לדוגמא: חיתוכיות פירות פריכות וטבעוניות עם קרם קשיו, חיתוכיות בנופי ושוקולד, מיני מגנום שוקולד פרלינה, פנקוטה מלון ולבנה, בלונדי׳ס תפוחים וקרם ברולה יוגורט ועוד.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

עוגות ראווה וקינוחים אישיים

2 במאי 2022

עוגות בחושות

2 במאי 2022

פטיפורים לאירוח ומכירה שני מפגשים

8 במאי 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר