• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › חדשות

קורס הרחבה- אפייה

למי מיועד הקורס?

קורס המשך לבוגרי קורס ׳סודות האפייה׳ בסיס- חלק 1 או לבעלי ידע מוקדם.
הלימודים מתבצעים בפורמט מקצועי וכוללים הסברי תיאוריה מעמיקים, טכנולוגיית אפייה ועבודה מעשית מלאה.
כל שיעור מתחלק לחלק עיוני ומיד אחריו עבודה מעשית של כל התלמידים בכל המתכונים.
קבוצות עבודה קטנות. איכות חומרי גלם גבוהה והם ניתנים בשפע.
במהלך הקורס נחשפים התלמידים אל המורים הכי טובים.
תוכנית הקורס מותאמת ונבנתה כך שהיא לאלו הרוצים לחדד, לשפר ולמקצע את הידע הקיים.
היקף הקורס כ-66 שעות לימוד מלאות.
הקורס הינו כשר חלבי.

מועדים קרובים

מסלול יום ראשון- ערב-  24.4.2022 
 

לגלריית תמונות »

מה בקורס?

קורס קונדיטוריה לקהל החובב. חלק 2- הרחבה.
קינוחי כוסות, פינגר פוד, פטיפורים, ממתקים וקונפיסרי, אפייה ללא סוכר, אפייה ללא גלוטן, גלידות, מתוקים מזרחיים, מוסים מורכבים ועוד.
קורס מעשי מקוצר ומהנה בנושאי האפייה. להגשים חלום ולקצור מחמאות.
טכנולוגיית אפייה ותורת החומרים.
קבוצות עבודה קטנות בהתנסות מעשית מלאה.
תמיכה וליווי מקוצעי לאורך הקורס ולאחריו.

למה אצלנו?

הקורס בניהולו המקצועי של השף אורן גירון.

תוכנית לימודים מקיפה וממצה, כמקובל בביתי ספר מובילים בחו"ל.

קבוצות עבודה קטנות.

התנסות מעשית אישית בכל החומר הנלמד.

שילוב מקצועי בין תיאוריה מעמיקה ועבודה מעשית.

המורים הכי טובים.

חומרי גלם איכותיים ובשפע.

עמדות עבודה מאובזרות במכשור חדיש.

66 שעות מלאות
9 מפגשים

מסלול ערב
17:00-22:00

מסלול בוקר
9:30-14:30

מסלול ימי שישי
8:30-13:30

לקבלת שיעור התרשמות

קורס סודות
שמרים פרג
סנט הונורה
כיתה עובדת
מוסים
מקארון
כוסות
ראווה
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

עוגות ראווה וקינוחים אישיים

2 במאי 2022

עוגות בחושות

2 במאי 2022

פטיפורים לאירוח ומכירה שני מפגשים

8 במאי 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר