· מערבבים בקערה את התפוחים עם הסוכר, צימוקים החמאה והוניל. מוסיפים פירות יער.
· משמנים היטב כלים אישיים בחמאה. ממלאים עד שני שליש גובה בתערובת התפוחים.
· מכינים פירורים- במעבד מזון טוחנים קמח עם שקדים. מוסיפים סוכר וחמאה ומעבדים בפולסים לקבלת פירורים לחים. מקפיאים 10 דקות ומפזרים את הפירורים מעל הפירות.
· מכניסים לאפיה בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
· מקשטים באבקת סוכר ותלולית קצפת.
*ניתן לאפות בכלי משפחתי (פיירקס למשל) בקוטר 24 ס״מ ואז האפייה תתבצע בחום של 160 מעלות ל-40 דקות.