• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

קראנצ נוגט-תפוז עגול

תבנית 24 ס״מ

לבצק-
400 גרם קמח לחם קשה
80 גרם סוכר
5 גרם מלח
15 גרם שמרים יבשים או 30 גרם שמרים טריים
קליפה מלימון אחד, מגוררת
1 ביצה
1 חלמון
120 גרם שמנת חמוצה
80 גרם חמאה רכה

למילוי-
100 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת נוגט
20 גרם קורנפלור
150 גרם קונפיטורת תפוזים

אבקת סוכר לקישוט


מאפינים

אופן ההכנה

לבצק- במיקסר מצויד בוו לישה ומניחים את החומרים היבשים והביצה עם החלמון. מפעילים ומוסיפים בהדרגה את השמנת החמוצה. לשים את הבצק כ-5 דקות ומוסיפים את החמאה בהדרגה, עד להיטמעות מלאה, עוד כ-4 דקות נוספות. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, מכסים ומניחים להתפחה של שעה בטמפ' החדר ומעבירים לקירור של 6 שעות לפחות.
למילוי- מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה.
הרכבה- מרדדים את הבצק לעלה מלבני רחב ובעובי של 3 מ"מ על משטח מקומח. מורחים את כל כמות המילוי מעליו ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה. חוצים את הרולדה לאורכה לשניים וקולעים את החצאים לצמה. מלפפים את הצמה סביב עצמה לצורת שבלול ומנחים בתוך תבנית האפייה. מכסים ומתפיחים עד ל80% מנפח המקורי.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים את העוגה 40 דקות.
מצננים ומאבקים באבקת סוכר.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

19 בפברואר 2021

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

1 במרץ 2021

פסטות ורטבים

5 במרץ 2021

פסטות ורטבים

11 במרץ 2021

בצק עלים

16 במרץ 2021

בשר- חלקים ניידים

18 במרץ 2021

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר