לקרם וניל- מביאים לרתיחה את החלב, שמנת, ווניל. בכלי נפרד טורפים היטב את החלמונים והסוכר. יוצקים מעט מהנוזל החם אל החלמונים וטורפים היטב. מוסיפים את יתרת הנוזל ומערבבים. מסננים ומעבירים את התערובת לקנקן.
מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
מסדרים את כוסות ההגשה על מגש אפייה ויוצקים לתוכן את המילוי, 2/3 מגובהן. אופים 45-60 דקות לייצוב (התערובת תיראה מעט רוטטת- וזה בסדר).
מצננים היטב (עדיף ל-6 שעות).
לקראמבל- מניחים את הקמח והאגוזים במעבד מזון וטוחנים לאבקה אחידה. מוסיפים חמאה וסוכר וטוחנים לקבלת פירורים. אופים בחום של 180 מעלות 15-17 דקות. מצננים וטוחנים.
הרכבה- מפזרים על גבי הקרם מהקראמבל בשכבה אחידה ומזלפים מעל את הקצפת. מעטרים בפטל ומגישים.