• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

קרם וניל אפוי וקראמבל פקאן

12 מנות

לקרם-
250 גרם שמנת מתוקה
250 גרם חלב
150 גרם סוכר
6 חלמונים
2 כפיות משחת וניל או מקל וניל חצוי

לקראמבל-
100 גרם קמח
80 גרם פקאן
80 גרם חמאה
60 גרם סוכר
קורט מלח

קצפת מתובלת בווניל לשכבה עליונה

פטל לקישוט


מאפינים

אופן ההכנה

לקרם וניל- מביאים לרתיחה את החלב, שמנת, ווניל. בכלי נפרד טורפים היטב את החלמונים והסוכר. יוצקים מעט מהנוזל החם אל החלמונים וטורפים היטב. מוסיפים את יתרת הנוזל ומערבבים. מסננים ומעבירים את התערובת לקנקן.
מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
מסדרים את כוסות ההגשה על מגש אפייה ויוצקים לתוכן את המילוי, 2/3 מגובהן. אופים 45-60 דקות לייצוב (התערובת תיראה מעט רוטטת- וזה בסדר).
מצננים היטב (עדיף ל-6 שעות).
לקראמבל- מניחים את הקמח והאגוזים במעבד מזון וטוחנים לאבקה אחידה. מוסיפים חמאה וסוכר וטוחנים לקבלת פירורים. אופים בחום של 180 מעלות 15-17 דקות. מצננים וטוחנים.
הרכבה- מפזרים על גבי הקרם מהקראמבל בשכבה אחידה ומזלפים מעל את הקצפת. מעטרים בפטל ומגישים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר