• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

רוגעלך שוקולד

30-40 יחידות

לבצק:
½ קילו קמח
160 גרם חלב
20 גרם שמרים יבשים
80 גרם סוכר
5 גרם מלח
2 ביצים
100 גרם חמאה רכה

למילוי:
80 גרם קקאו
150 גרם סוכר חום
150 גרם חמאה מומסת
מעט קינמון

לסירופ:
300 גרם סוכר
150 גרם מים


מאפינים

אופן ההכנה

  • הבצק: מכניסים לקערת המיקסר את כל המרכיבים, למעט החמאה, ולשים 5 דקות.
  • מוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עוד 3 דקות.
  • מעבירים לקערה ומתפיחים להכפלת נפח (מומלץ להתפיח שעה בטמרפטורת החדר ועוד לפחות 5 שעות בקירור).
  • המילוי: מערבבים את כל החומרים ומצננים למרקם משחתי.
  • מרדדים 1/4 מהבצק למלבן רחב, מורחים 1/4 מהמילוי בנדיבות וחותכים למשולשים צרים וארוכים.
  • מגלגלים לצורת רוגעלך ומעבירים לתבנית מרופדת.
  • חוזרים על פעולה זו עם יתרת הבצק.
  • מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח.
  • אופים בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.
  • הסירופ: מרתיחים יחד את הסוכר והמים.
  • מזגגים את הרוגלעך מיד עם יציאתם מהתנור בסירופ החם.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר