לבצק הרולדה:
125 גרם אבקת שקדים
125 גרם אבקת סוכר
35 גרם קמח
170 גרם ביצים
30 גרם חמאה מומסת
100 גרם חלבון
30 גרם סוכר אינברטי
לקרם לימון ופירות יער:
50 גרם מיץ לימון
150 גרם מחית קסיס
40 גרם חלמונים
90 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
100 גרם חמאה
250 גרם שמנת מתוקה מוקצפת 80%

אופן ההכנה
בצק הרולדה:
- במיקסר מצויד בוו גיטרה שמים את השקדים, אבקת הסוכר, הקמח והביצים ומערבלים לתערובת אחידה, כ-5 דקות.
- בנפרד, מקציפים את החלבונים והסוכר האינברטי למרנג גמיש ומקפלים לתערובת השקדים.
- משטחים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה משומן בשכבה דקה.
- אופים 6-7 דקות בחום גבוה של 220 מעלות.
- מצננים ומאבקים באבקת סוכר, מיישרים שוליים. מצננים.
הקרם:
- מרתיחים את הפירות.
- בנפרד טורפים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
- יוצקים ממיצי הפירות הרותחים אל תערובת החלמונים בהדרגה.
- מחזירים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה נמרצת.
- מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה כולה בעוד הקרם חם.
- מעבירים לצינון במיקסר מצויד בוו גיטרה ומצננים לטמפרטורת גוף.
- מקפלים פנימה את השמנת המתוקה. מצננים 4 שעות.
ההרכבה וההגשה:
- מורחים את הקרם הצונן על בצק הרולדה בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה. מצננים בקירור שעתיים.
- מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף ומזלפים מעל הרולדה. מאבקים באבקת הסוכר ומקשטים בפירות.