• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

רולדת קרם לימון ופירות יער

לבצק הרולדה:
125 גרם אבקת שקדים
125 גרם אבקת סוכר
35 גרם קמח
170 גרם ביצים
30 גרם חמאה מומסת
100 גרם חלבון
30 גרם סוכר אינברטי

לקרם לימון ופירות יער:
50 גרם מיץ לימון
150 גרם מחית קסיס
40 גרם חלמונים
90 גרם סוכר
20 גרם קורנפלור
100 גרם חמאה
250 גרם שמנת מתוקה מוקצפת 80%


מאפינים

אופן ההכנה

בצק הרולדה:

  • במיקסר מצויד בוו גיטרה שמים את השקדים, אבקת הסוכר, הקמח והביצים ומערבלים לתערובת אחידה, כ-5 דקות.
  • בנפרד, מקציפים את החלבונים והסוכר האינברטי למרנג גמיש ומקפלים לתערובת השקדים.
  • משטחים את התערובת על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה משומן בשכבה דקה.
  • אופים 6-7 דקות בחום גבוה של 220 מעלות.
  • מצננים ומאבקים באבקת סוכר, מיישרים שוליים. מצננים.

הקרם:

  • מרתיחים את הפירות.
  • בנפרד טורפים את החלמונים, הסוכר והקורנפלור.
  • יוצקים ממיצי הפירות הרותחים אל תערובת החלמונים בהדרגה.
  • מחזירים את התערובת לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה נמרצת.
  • מסירים מהאש ומוסיפים את החמאה כולה בעוד הקרם חם.
  • מעבירים לצינון במיקסר מצויד בוו גיטרה ומצננים לטמפרטורת גוף.
  • מקפלים פנימה את השמנת המתוקה. מצננים 4 שעות.

ההרכבה וההגשה:

  • מורחים את הקרם הצונן על בצק הרולדה בשכבה אחידה ומגלגלים לרולדה. מצננים בקירור שעתיים.
  • מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף ומזלפים מעל הרולדה. מאבקים באבקת הסוכר ומקשטים בפירות.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר