לתיבול- ½ כוס שמן זית 3 כפות חרדל דיז'ון (רצוי עם גרגרים) 2 כפיות פלפל שחור גרוס ½ צרור טימין טרי קצוץ ½ צרור רוזמרין טרי קצוץ 1/3 כוס דבש או סילאן 6 שיני שום כתושות מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי התיבול, מורחים על נתח הבשר ומעסים היטב.
קושרים בעזרת חוט שפגאט את הנתח כולו.
משהים במקרר לשעתיים לפחות, רצוי ללילה שלם.
כשעתיים לפני הצלייה, מוצאים את הנתח לעמוד בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום מקסימלי, מניחים את נתח הסינטה על רשת וצולים בתנור החם 15 דקות, מנמיכים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד כ-40 דקות (לדרגת צלייה מידיום).