תבנית 24 ס״מ
לבצק-
400 גרם קמח לחם קשה
80 גרם סוכר
5 גרם מלח
8 גרם שמרים יבשים או 16 גרם שמרים טריים
2 חלמונים
100 גרם חלב
120 גרם חמאה רכה
למילוי-
100 גרם חמאה רכה
100 גרם שוקולד מריר, מומס
100 גרם שוקולד חלב, מומס
20 גרם קורנפלור
1 חלבון
לציפוי-
200 גרם שוקולד מריר
30 גרם שמן קנולה

אופן ההכנה
לבצק- במיקסר מצויד בוו גיטרה ם שמים את כל חומרי הבצק ולשים 2 דקות
מאחדים את הבצק, עוטפים ומניחים בקירור ל-6 שעות לפחות.
למילוי- מערבבים היטב את כל החומרים לתערובת אחידה.
הרכבה- מרדדים את הבצק לעלה מלבני רחב ובעובי של 3 מ"מ על משטח מקומח. מורחים את כל כמות המילוי מעליו ומגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה וצרה. מלפפים את הרולדה סביב עצמה לצורת שבלול ומנחים בתוך תבנית האפייה. מכסים ומניחים למנוחה של שעה.
מחממים תנור לחום של 160 מעלות ואופים את העוגה 35 דקות. מצננים.
לציפוי- מעל באן מארי ממיסים את השוקולד והשמן. מצננים לחום שפתיים.
משחררים את העוגה מהתבנית. מניחים על רשת ומזגגים לציפוי מלא. מניחים לייצוב ומעבירים לצלחת הגשה.