• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

שוקי עוף, בטטות, פטריות ובצלצלי פנינה ברוטב חמצמץ

12 מנות

18 שוקי עוף טרי, קצוצי עקב
שמן זית לטיגון
מלח, פלפל שחור
2 יחידות בצל סגול, פרוס לחצאי טבעות דקות
10 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
200 גרם סוכר חום
צנצנת בצלצלי פנינה (לא מסוננים)
100 גרם רוטב סויה
1 ליטר ציר עוף
4 בטטות חתוכות לקוביות
500 גרם פטריות, חתוכות לחצאים
צרור בצל ירוק חתוך לטבעות

100 גרם שומשום קלוי


מאפינים

אופן ההכנה

מחממים שמן בסיר שטוח ורחב, מתבלים את השוקיים ומטגנים להזהבה יחד עם הבצל והשום. מוציאים ושומרים חם.
לאותו סיר מוסיפים את הסוכר, יוצרים קרמל ופותחים בעזרת בצלצלי הפנינה ונוזלי הכבישה, מביאים לרתיחה. מוסיפים את הסויה ומחזירים את העוף והבצלים.
מוסיפים ציר עוף, מתבלים, מרתיחים ומבשלים על להבה נמוכה 15 דקות. מידי פעם מטלטלים את הסיר.
מוסיפים את הבטטות והפטריות וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. לקראת סוף הבישול ניתן לפתוח את המכסה לצמצום הרוטב, או להעביר לתנור להשחמה.
להגשה- מתקנים תיבול, מפזרים את הבצל הקצוץ, מטלטלים מעט ומגישים.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר