• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים

שושני פיצה

16-20 יחידות

לבצק:
300 גרם קמח
3 גרם אבקת אפייה
6 גרם מלח
150 גרם חמאה קרה, חתוכה לקביות
120 גרם גבינה לבנה
1 ביצה
30 גרם מים

למילוי:
150 גרם גבינה קשה (פרמזן, קשקבל, עמק), מגוררת
70 גרם רסק עגבניות
כפית אורגנו
2 שיני שום כתושות
צרור עלי בזיליקום טריים, קצוצים
2 ביצים
100 גרם זיתים מגולענים, קצוצים
40 גרם פירורי לחם


מאפינים

אופן ההכנה

הבצק:

  • מכניסים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והחמאה למעבד מזון וטוחנים לפירורים דקים.
  • מוסיפים את שאר חומרי הבצק ומעבדים עד קבלת בצק. עוטפים ומניחים בקירור לשלוש שעות.

המילוי:

  • מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  • מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומניחים בקירור לחצי שעה.
  • מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 מ"מ.
  • מניחים את המילוי על גבי הבצק ומגלגלים לרולדה הדוקה.
  • בעזרת סכין משור פורסים את הרולדה ל-16 שושנים ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים 30 דקות או עד הזהבה.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר