• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

שיפודי פרגית על סלט קינואה וחמוציות

10 מנות

4 פרגיות עוף
2 כפיות של תערובת 5 התבלינים (כמות שווה של קינמון, הל, אגוז מוסקט, כוסברה יבשה, אניס טחון)
30 גרם סוכר חום כהה
100 מ"ל יין לבן
20 גרם סילאן
50 מ"ל שמן זית
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור

לסלט:
50 גרם קינואה לבנה
50 גרם קינואה שחורה
50 גרם קינואה אדומה
8 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
100 מ"ל שמן זית
1 כפיות מלח
1/2 כפיות פלפל שחור
300 מ"ל מים רותחים
1 חב' רוקט טרי, קצוץ גס
1 חבילות בצל ירוק קצוצות
100 גרם חמוציות מיובשות קצוצות
50 גרם לימונים כבושים, קצוצים
40 מ"ל שמן זית
מלח, פלפל שחור
50 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי


פילה סלמון

אופן ההכנה

פרגיות: חותכים את הפרגית לקוביות, מערבבים את כל החומרים לתערובת, משרים את הפרגיות ומשהים בקירור.
משפדים על שיפודים (3 קוביות למנה).
לפני ההגשה צולים את השיפוד כ-2 דקות מכל צד.
קינואה: מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את הקינואה ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את המים הרותחים, מתבלים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-30 דקות או עד שכל המים נספגים. מכבים את האש ומניחים לסיר לעמוד כ-15 דקות. מעבירים לכלי שטוח ומצננים.
סלט: מערבבים את הקינואה עם כל המרכיבים. מתקנים תיבול.
להגשה: עורמים מסלט הקינואה ומניחים מעל את השיפוד הצלוי.

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר