10 מנות
4 פרגיות עוף
2 כפיות של תערובת 5 התבלינים (כמות שווה של קינמון, הל, אגוז מוסקט, כוסברה יבשה, אניס טחון)
30 גרם סוכר חום כהה
100 מ"ל יין לבן
20 גרם סילאן
50 מ"ל שמן זית
4 שיני שום כתושות
מלח, פלפל שחור
לסלט:
50 גרם קינואה לבנה
50 גרם קינואה שחורה
50 גרם קינואה אדומה
8 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
100 מ"ל שמן זית
1 כפיות מלח
1/2 כפיות פלפל שחור
300 מ"ל מים רותחים
1 חב' רוקט טרי, קצוץ גס
1 חבילות בצל ירוק קצוצות
100 גרם חמוציות מיובשות קצוצות
50 גרם לימונים כבושים, קצוצים
40 מ"ל שמן זית
מלח, פלפל שחור
50 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה
פרגיות: חותכים את הפרגית לקוביות, מערבבים את כל החומרים לתערובת, משרים את הפרגיות ומשהים בקירור.
משפדים על שיפודים (3 קוביות למנה).
לפני ההגשה צולים את השיפוד כ-2 דקות מכל צד.
קינואה: מחממים שמן זית בסיר ומטגנים בו את הבצל והשום. מוסיפים את הקינואה ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את המים הרותחים, מתבלים ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-30 דקות או עד שכל המים נספגים. מכבים את האש ומניחים לסיר לעמוד כ-15 דקות. מעבירים לכלי שטוח ומצננים.
סלט: מערבבים את הקינואה עם כל המרכיבים. מתקנים תיבול.
להגשה: עורמים מסלט הקינואה ומניחים מעל את השיפוד הצלוי.