• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › בלוג

שלושה טיפים לבחירת קייטרינג לאירועים

כל מי שמתכנן אירוע או מסיבה מכיר את ההתלבטויות הרבות שמגיעות עם ההחלטה באילו נותני שירותים לבחור. יש רצון עז שהאירוע יהיה לא פחות ממושלם, שהאורחים והמוזמנים ייהנו ואולי אפילו ינסו לחקות בעצמם את מה שהיה באירוע – כאשר יפיקו אירוע משלהם. הנושא של האוכל והכיבוד שיוגשו לאורחים הוא אחד הנושאים המרכזיים שצריך לתת עליהם את הדעת ולא להקל ראש בבחירה. נשאלת השאלה – איך אפשר, מתוך היצע עצום – לבחור את שירותי הקייטרינג המתאימים ביותר לאירוע, על מה לשים דגש בעת החיפושים והבירורים ומה צריך לשאול כדי לקבל את המידע הנכון והמדויק ביותר.

אילו דברים כדאי לקחת בחשבון כשבוחרים קייטרינג לאירועים?

סגנון מזון – כיום מוכרים לא מעט סגנונות אוכל המבוססים על עדות או מדינות, אוכל ביתי או יוקרתי וכמובן כזה שמבוסס על שיטות או טכניקות בישול והכנה ייחודיות. לכל סגנון יהיה הטעם שלו וחשוב להתאים את אופי המנות ודרך ההכנה לקהל האורחים. יש אנשים שמעדיפים לבחור במנות מוכרות ובטוחות ולא נכונים לנסות דברים או טעמים חדשים ויש כאלה שדווקא סגנון ייחודי ייפתה אותם מאד והם ירגישו שהם חייבים לנסות ולטעום.
אופן ההגשה – כאשר מדובר באירוע שרוב המוזמנים אמורים להיות בו אנשים מבוגרים – הם לבטח יעדיפו הגשה של המנות אל השולחן מבלי שה יצטרכו להסתובב בין דוכנים או להמתין בתור בעמדת ההגשה. בנוסף, יש מקומות שבהם לא יהיה נוח לאורחים להסתובב ועדיף יהיה שמלצרים יהיו אלה שיגישו את המנות לשולחן.
כשרות – נושא הכשרות בארץ חשוב מאד ומתייחסים אליו בתור העדיפות הראשונה במעלה. מעבר לבחירה של סגנון המזון – בשרי או חלבי – יש לעיתים כשרויות נוספות ומיוחדות ולכן חשוב מאד לבחון לעומק מה העדפות של האורחים או של מי מהם. אין ספק שהרצון לספק את כל האורחים יכוון לבסוף לבחירה בסוג הכשרות שתתאים לכל הפחות לרובם המוחלט של המוזמנים.
כמובן שיש עוד לא מעט נושאים שצריך לחשוב עליהם בנושא הקייטרינג שבוחרים עבור האירוע. חשוב מאד להתחיל בהכנות והבירורים מבעוד מועד וכך לא לבזבז זמן יקר. עדיף שכל הנושאים יהיו ידועים וסגורים מספיק זמן לפני האירוע מאשר שהמועד יתקרב ועדיין יהיה צורך לטפל בנושאים חשובים שעדיין לא נבחרו.

חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס קייטרינג ואירוח חלבישישי בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר