• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

תבשיל חגיגי של קציצות פרגית, כרישה מקורמלת וירקות אביב ירוקים

12 מנות

50 גרם שמן זית
1 בצל קלוף ומגורר גס
2 יחידות כרישה, קצוצה
צרור עלי סלרי, קצוצים
600 גרם בשר פרגית עוף טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה
5 שיני שום כתושות
2 ביצים
½ כוס קמח תירס
1/2 כוס קמח חומוס
מלח, פלפל שחור בנדיבות
½ כפית כמון טחון
½ כפית קארי
½ כפית קינמון

לרוטב-
2 בצלים, קלופים חתוכים לחצאי טבעות
10 שיני שום פרוסות דק
3 כפות שמן זית
צרור עלי מגולד קצוצים
200 גרם פול ירוק קלוף
200 גרם אפונה טרייה
1 ליטר מים
100 גרם משמשים מיובשים, קצוצים
מיץ לקליפה מגוררת מלימון
כפית צ׳ילי יבש גרוס
מלח, פלפל שחור
כוסברה טרייה להגשה


מאפינים

אופן ההכנה

לקציצות: מחממים מחבת רחבה ומטגנים את הבצל והכרישה עד לריכוך ולהזהבה. מצננים. מניחים בקערה את כל יתר החומרים, לשים ומעבדים היטב את עיסת הקציצות. משהים במקרר כחצי שעה.
לרוטב: מחממים בסיר רחב (רצוי סיר שמתאים גם לאפייה בתנור) את שמן הזית. מוסיפים את הבצלים והשום ומטגנים תוך ערבוב עד לקבלת גוון חום זהבהב. מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים, מכסים וממשיכים לבשל כרבע שעה.
מוציאים את העיסה מהמקרר ויוצרים קציצות בקוטר 4־5 ס"מ. מכניסים את הקציצות בעדינות אל הרוטב. מנענעים קלות את הסיר כך שהרוטב יצפה את הקציצות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה.
מעבירים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות), וממשיכים לבשל כשעה. לקראת תום הבישול מסירים את המכסה ומזהיבים את הקציצות קלות. מוציאים ומעטרים בעלי כוסברה טרייה קצוצה גס

חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר