• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס
    • קורס הרחבה- אפייה
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"- בסיס
    • קורס הרחבה- בישול
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

תבשיל כדורי דג, עגבניות ופסטה

12 מנות

לכדורי הדגים
700 גרם פילה דג לבן טחון (ללא עור) - מוסר/לוקוס/קרפיון
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
עלים מ-10 גבעולי כוסברה, קצוצים
1 בצל קלוף ומגורר
1 גזר קטן, קלוף ומגורר
1 קישוא, קלוף ומגורר
6 שיני שום כתושות
1 ביצה
5 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל בנדיבות
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית פפריקה מתוקה
עלים מ-6 ענפי טימין, קצוצים
1 כפית אורגנו יבש
שמן לטיגון
לרוטב
3 כפות שמן זית
10 שיני שום פרוסות
1 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
עלים מ-6 ענפי טימין, קצוצים
עלים מענף רוזמרין, קצוצים
1 ליטר פאסאטה עגבניות
כ-1 ליטר ציר דגים
מלח, פלפל שחור בנדיבות
כפית סוכר
1/2 כפית צ'ילי גרוס
כ- 300 גרם פסטה קצרה (פוזילי, קונצ׳ילי, פרפלה, אורזו)
להגשה
20 זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים גס
עלים מ-6 ענפי בזיליקום, חתוכים גס
80 גרם שקדים פרוסים, קלויים


מאפינים

אופן ההכנה

לתערובת הדגים- מעבדים את כל המרכיבים, מערבבים היטב ומשהים ל-1/2 שעה לפחות.
לרוטב- מחממים בסיר רחב שמן. מוסיפים שום ותבלינים ומטגנים 3 דקות. מוסיפים עגבניות שרי ומטגנים קלות. 
מוסיפים מיץ עגבניות וציר ומבשלים 10 דקות על להבה בינונית לצמצום. מתקנים תיבול.
יוצרים קציצות מוארכות מתערובת הדגים, מטגנים בשמן להזהבה ומניחים ברוטב. 
מבשלים כ-10 דקות תוך טלטול הסיר מידי פעם. 
מוסיפים את הפסטה ומבשלים בערבוב/טלטול עדינים עד לריכוך, כ-12 דקות.
לפני ההגשה מוסיפים זיתים, שקדים ובזיליקום.
חדשות

קורס טבחים צעיריםמחזור 7

קורס טבחים צעיריםמחזור 6

קורס טבחים צעיריםמחזור 5

קורס טבחים צעיריםמחזור 4

קורס טבחים צעיריםמחזור 3

קורס טבחים צעיריםמחזור 2

קורס טבחים צעיריםמחזור 1

מתוקים מזרחיים

קורס קייטרינג חלבי ומגשי אירוחערב

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

קורס "סודות מהמטבח"- בסיס

קורס הרחבה- בישול

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

קורס ׳סודות האפייה׳- בסיס

קורס הרחבה- אפייה

הסדנאות הקרובות

מיני קורס אפייה טבעוניתקורס מוקלט

20 בפברואר 2022

אפייה ללא סוכר סדנא מוקלטת

22 בפברואר 2022

מאפים וקינוחים ללא גלוטןסדנא מוקלטת

21 במרץ 2022

חגיגה בלבן- ספיישל שבועותסדנה מוקלטת

17 באפריל 2022

בשר- חלקים נייחים וניידים

2 ביוני 2022

פסטות ורטבים

6 ביוני 2022

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר