• דף הבית
  • מתכונים
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
  • צרו קשר

לפרטים: 09-9518868

פייסבוק
ערוץ יוטיוב
טלפון
PHHXCUE
ערוץ יוטיוב
עושים בישול
  • קורס קונדיטוריה
    • קורס קונדיטוריה מורחב
    • קורס "סודות האפייה"
  • קורס בישול
    • קורס בישול מקצועי מורחב
    • קורס "סודות מהמטבח"
  • סדנאות
    • סדנאות בישול
    • סדנאות אפייה וקונדיטוריה
  • השתלמויות
    • השתלמויות בישול
    • השתלמויות אפייה וקונדיטוריה
  • ייעוץ קולינארי
    • סדנת ניהול והקמת עסק
    • פתיחת מסעדה / בית קפה
    • השכרת כיתות / סט לצילומים
  • חנות
  • דף הבית
  • צרו קשר
  • קורס קונדיטוריה
  • קורס בישול
  • סדנאות
  • השתלמויות
  • ייעוץ קולינארי
  • מתכונים
  • חנות
  • אודות
  • מוסדות וארגונים
  • בלוג
דף בית › מתכונים › מנות עיקריות

תבשיל כדורי דג, עגבניות ופסטה

12 מנות

לכדורי הדגים
700 גרם פילה דג לבן טחון (ללא עור) - מוסר/לוקוס/קרפיון
עלים מ-10 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
עלים מ-10 גבעולי כוסברה, קצוצים
1 בצל קלוף ומגורר
1 גזר קטן, קלוף ומגורר
1 קישוא, קלוף ומגורר
6 שיני שום כתושות
1 ביצה
5 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל בנדיבות
1/2 כפית פפריקה חריפה
כפית פפריקה מתוקה
עלים מ-6 ענפי טימין, קצוצים
1 כפית אורגנו יבש
שמן לטיגון
לרוטב
3 כפות שמן זית
10 שיני שום פרוסות
1 ק"ג עגבניות שרי, חצויות
עלים מ-6 ענפי טימין, קצוצים
עלים מענף רוזמרין, קצוצים
1 ליטר פאסאטה עגבניות
כ-1 ליטר ציר דגים
מלח, פלפל שחור בנדיבות
כפית סוכר
1/2 כפית צ'ילי גרוס
כ- 300 גרם פסטה קצרה (פוזילי, קונצ׳ילי, פרפלה, אורזו)
להגשה
20 זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים גס
עלים מ-6 ענפי בזיליקום, חתוכים גס
80 גרם שקדים פרוסים, קלויים


מאפינים

אופן ההכנה

לתערובת הדגים- מעבדים את כל המרכיבים, מערבבים היטב ומשהים ל-1/2 שעה לפחות.
לרוטב- מחממים בסיר רחב שמן. מוסיפים שום ותבלינים ומטגנים 3 דקות. מוסיפים עגבניות שרי ומטגנים קלות. 
מוסיפים מיץ עגבניות וציר ומבשלים 10 דקות על להבה בינונית לצמצום. מתקנים תיבול.
יוצרים קציצות מוארכות מתערובת הדגים, מטגנים בשמן להזהבה ומניחים ברוטב. 
מבשלים כ-10 דקות תוך טלטול הסיר מידי פעם. 
מוסיפים את הפסטה ומבשלים בערבוב/טלטול עדינים עד לריכוך, כ-12 דקות.
לפני ההגשה מוסיפים זיתים, שקדים ובזיליקום.
חדשות

קורס קייטרינג ואירוח חלביערב

קורס אפייה טבעונית (פרווה)בוקר

קורס אפייה טבעונית (פרווה)ערב

קורס ׳סודות האפייה׳

קורס ׳סודות מהמטבח׳

קורס קונדיטוריה מקצועי מורחב Patisserie Professional

הסדנאות הקרובות

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

1 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

2 בדצמבר 2020

עוגות בחושות

3 בדצמבר 2020

לעבוד כמו שף- עבודה עם סכינים

10 בדצמבר 2020

בצק עלים

24 בדצמבר 2020

בשר- חלקים ניידים

25 בדצמבר 2020

שובר מתנה

רכשו שובר מתנה לסדנת בישול או אפייה »

לקבלת פרטים נוספים
רחוב משכית 35 הרצליה. טלפון 09-9518868. למפת הגעה 
עיצוב אתרים ובנייה - לוצ'
גלילה לראש העמוד
WhatsApp chat
צרו קשר

לפרטים נוספים טל: 09-9518868
או השאירו פרטים:

דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
  • צרו קשר