בלוג

המדריך המלא להכנת מקארון

מקארון היא אולי העוגיה האופנתית ביותר שקיימת נכון לעכשיו. ההילה העוטפת אותה, את אופן ההכנה שלה ומגוון הטעמים והצבעים שיש בה- גורמים להרבה מאוד לקוחות להפוך אותה למה שהיא. לא סתם סדנת המקארון שאנו מעבירים בבית הספר היא אחת מהמבוקשות שיש. היום נלמד להכין את העוגיה שלב אחרי שלב. ההכנה אינה מאוד מסובכת- אך מצריכה הכנה קפדנית ודיוק. אני

לפרטים והזמנת סדנה »

טיפים לאירוח המוני בחג

תכנון: כדאי להחליט על תפריט ארוחת החג לפחות עשרה ימים מראש,זאת על מנת שתוכלו להשוות מחירים לקבל המלצות על ספקים טובים ולהפוך את תהליך הקניה לחווייתית חכמה ורגועה ככל שניתן. מומלץ לרשום את התפריט ו"לפרקו" לגורמים ומרכיבים,לבנות רשימת קניות מפורטת ולדאוג להזמין מראש חומרי גלם מיוחדים או אפילו רגילים שבערב החג קשה יותר להשיגם (כגון נתחי בקר מסוימים, טלה,דגים

לפרטים והזמנת סדנה »

טיפים למשתמש במנגל

לצולים בשר על פחמים ,מומלץ להצטייד בגריל איכותי, עם פתחי אוורור, רשת צלייה מנירוסטה, מלקחי מתכת ופיסת קרטון/ פלסטיק קשיח לליבוי האש. להשתמש בפחמים יבשים לחלוטין מאיכות מעולה, (מומלץ להשתמש הפחמים של עצי זית או הדרים). לא מומלץ להדליק את הפחמים עם חומרי בעירה סינתטיים אלא בחומרים טבעיים (זרדים או נייר). למי שלא יכול לוותר על אמצעי הדלקה סינתטיים,

לפרטים והזמנת סדנה »

כללים להרכבת תפריט

להרכבת תפריט קיימים מספר כללים, אך לפני הכל חשוב להבין ולהכיר את האורחים להם אנו מכינים את הארוחה, לגבש קונספט ולהתאים את מרכיבי התפריט לאקלים ועונות השנה, על מנת לתת את התוצאה הטובה ביותר. קיימות מספר דרכים להרכבת תפריט. נושא הארוחה, שמן הסתם יקבע את אופייה, צריך להיות מגובש ראשון. להלן אפשרויות לגיבוש נושא: ארוחה בעלת אופי המזוהה עם

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנאות בישול להעשרה ולגיבוש הצוות בחברה

הם עובדים ללא הפסקה, מוותרים על שעות יקרות עם האהובים עליהם בבית רק בשביל להפיק לכם עוד דוח או לסיים לבנות את המצגת החשובה. הם עובדים מבוקר עד ערב, צוות מוכשרים שמעניק את כל כולו רק עבור הארגון שלכם, אבל האם אי פעם עצרתם לרגע את המרוץ ושאלתם את עצמכם מהו הנכס הכי חשוב וגדול שלכם בעסק? הרי ידוע

לפרטים והזמנת סדנה »

תזונה מומלצת לסובלים מקוליטיס

קוליטיס היא מחלה אשר פוגעת קשות באיכות החיים ומתבטאת בכאבי בטן עזים, יציאות תכופות, תשישות, ירידה במשקל וחוסר נוחות כללית. הסיבה לסימפטומים האלו היא שהמעי הגס והרקטום "מודלקים". המחלה מתאפיינת לרוב בהתקפים חוזרים שאי אפשר לדעת מתי יופיעו. מכיוון שהטיפול המערבי במחלה כולל שימוש בתרופות עם תופעות לוואי קשות (בחלקן סטרואידים), חוקנים ולעיתים גם אשפוזים, טוב לדעת שבאמצעות אימוץ

לפרטים והזמנת סדנה »

תזונה לאחר התקף לב

מי שעבר התקף לב יודע שעל מנת לשמור על המצב הקיים ולהקטין את הסיכוי לאירוע חוזר, יש לבצע שינוי משמעותי באורח החיים, ובכלל זאת בכל מה שקשור להרגלי התזונה והאכילה שלו נכון, זה לא הכי קל בעולם לשנות הרגלים שהיו מוטמעים בנו עשרות שנים ובמקרים רבים גם להתחיל לבשל לבד, אבל במשך הזמן התזונה הבריאה הטובה יותר משפרת גם

לפרטים והזמנת סדנה »

להזמין קייטרינג או להכין לבד?

בעבר יכולנו להבחין במצב שבו ברוב האירועים היו נוהגים להכין את המאכלים בעשייה ביתית, היו יושבים יום או יומים לפני האירוע ובעבודה קשה מכינים מזון לעשרות אנשים שבאים לחגוג, זהו תפוס עבודה שכמעט ולא קיים היום, האפשרות להזמין שירותי קייטרינג בטלפון אחד מבלי לעבוד יותר מדי קשה ובמחירים סבירים היא האופציה המועדפת על רוב בעלי השמחה, אז איך מזמינים

לפרטים והזמנת סדנה »

כיצד לבחור קייטרינג חיצוני לאירוע שלכם – טיפים ועצות

שקלתם לבחור קייטרינג חיצוני לאירוע שלכם? רגע לפני שאתם מתאמים עם חברה כזו או אחרת, הנה כמה דברים שכדאי שתדעו ויכולים לעזור לכם להגיע לבחירה הנכונה ביותר. רבים מקומות האירועים אשר מחזיקים שף שאמון על הכנת הקייטרינג, אולם אין זה חריג שגני אירועים ואולמות, גם אם יוקרתיים, אינם כוללים שירותי קייטרינג ואז יש לתאם עם חברה חיצונית. אז נכון,

לפרטים והזמנת סדנה »

איך להרכיב תפריט חלבי מושלם לכל אירוע?

בעבר האמנו שאירוע ללא בשר הוא אירוע ירוד ברמתו. כיום תפישה זו נחשבת למיושנת וביותר ויותר אירועים ניתן ליהנות מתפריט חלבי עשיר, צבעוני, שובה לב וטעים להפליא. למה כדאי לבחור בתפריט חלבי? אחת המגמות הקולינריות המובהקות במאה ה-21 היא שינוי היחס לבשר. השינוי המשמעותי נובע הן מהרצון של יותר ויותר בני אדם להפסיק לאכול בעלי חיים, הן ממחקרים חדשים

לפרטים והזמנת סדנה »

שלושה טיפים לבחירת קייטרינג לאירועים

כל מי שמתכנן אירוע או מסיבה מכיר את ההתלבטויות הרבות שמגיעות עם ההחלטה באילו נותני שירותים לבחור. יש רצון עז שהאירוע יהיה לא פחות ממושלם, שהאורחים והמוזמנים ייהנו ואולי אפילו ינסו לחקות בעצמם את מה שהיה באירוע – כאשר יפיקו אירוע משלהם. הנושא של האוכל והכיבוד שיוגשו לאורחים הוא אחד הנושאים המרכזיים שצריך לתת עליהם את הדעת ולא להקל

לפרטים והזמנת סדנה »