סדנאות בישול

סדנת בישול חורפי

מה נלמד? העקרונות והיתרונות של בישול איטי וארוך ויוסברו ההבדלים בין סוגי התבשילים השונים (קדרה/צלי/פויקה ועוד). נלמד איך להשתמש נכון בחומרי גלם לבישול ארוך ועל חלקי הבשר המתאימים לבישול מסוג זה. מה נכין? גולש הונגרי עם תפוחי אדמה – תבשיל בקר עם פלפלים, פפריקה, רוטב עגבניות ותפו”א. קדרת עוף עם חומוס, עגבניות ועשבי תיבול – כרע עוף צלוי שמבושל

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול דים סאם

מה נלמד? סודות המטבח הסיני ולהתנסות בהכנת מנות מגוונות ומיוחדות. במסגרת הסדנה, תוכלו להשתתף בשלבי הבישול, ללמוד טכניקות חדשות, ולהתרשם מהטעמים המרתקים והמיוחדים של המטבח הסיני. מה נכין? Har Gow – כופתאות בצק אורז שקופות עם עוף, גינג’ר ופטריות שיטאקי. Siu Mai – כיסונים קטנים מבצק חיטה דקיק בשני מילויים צמחוניים: ברוקולי/בטטה. באו בקר – לחמניות מאודות במילוי בשר

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול צמחונית

מה נלמד? המשתתפים לומדים טכניקות בישול ייחודיות, מתקדמות וקלות להבנה, ומתרגלים להכין מגוון מנות צמחוניות טעימות. מה נכין? המבורגר ולחמניות – קציצת בורגר מפנקת ועסיסית, צמחונית למהדרין. יודעי דבר טוענים שאין מה להשוות בטעם ובצורה לבורגרים אחרים. נכין גם לחמניות מפנקות להמבורגר מושלם. טנדורי ויגן גארם מסאלה – ירקות שורש בתבשיל קדרה הודי. במנה זו נלמד להכין את הערבוב

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנאות בישול ים תיכוני

מה נלמד? נלמד להכין את המנות הפופולריות של מטבח זה. מנות שכולנו אוהבים ורק מחכים לטעום מהן במסעדות. מה נכין? דגה – נתחי דג בקראסט עשבי תיבול עם מתבל עגבניות חריימה. חומוס – הכנת חומוס אסלי טרי טרי, השרייה,טחינה נכונה והתיבול הנכון. טחינה בלק – נלמד להכין טחינה שחורה. פיתות – סוד הכנת הפיתות ואיך נוצר הכיס של הפיתה.

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בשרים קרניבורים

מה נלמד? סדנאות בשרים המכילות ידע מקצועי, טיפים וטכניקות מתקדמות. לאוהבי הטעם הבשרי, אנו מציעים סדנאות בשרים על האש. במסגרת הסדנא, תוכלו ללמוד את סודות הגריל להכנת בשרים ברמה של שף. מה נכין? צלעות בקר צלויות בתנור בבישול איטי – עם תפו"א מדורה. בורגרים – הכנת המבורגוזה עם לחמניות DIY מוגש עם איולי ו"צ'יפס שבור". מכינים הכל. וגאס סטייק

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול מקסיקני​

מה נלמד? בסדנת הבישול המקסיקנית, שפים מקצועיים מעבירים אליכם את הידע והטכניקות המיוחדות הנדרשות להכנת מנות אותנטיות. הדרכה מפורטת על הרכיבים, התהליכים והתבשילים המסורתיים שנועדו ליצור את הטעמים הבלתי נשכחים של מטעמי מקסיקו. מה נכין? אמפנדס בשר – נלמד לעבוד עם בצק פריך מזן מיוחד ונרכיב מילוי בשרי קלאסי שבקלות יכול להפוך גם לצמחוני. עוף פרואני ברוטב שוקולד –

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול צרפתי

מה נלמד? במהלך הסדנה, תקבלו הזדמנות ללמוד לבשל את המנות המפוארות שמאות שנים מעניקות לצרפת את המעמד הגבוה במטבח העולמי וללמוד משפים מקצועיים ומיומנים, שיהפכו את תהליך הבישול לחוויה טעימה ומהנה. מה נכין? ביף בורגיניון – תבשיל בקר מחבל בורגון. מנה עממית במקורה של ביסטרו קלאסי, שעברה אבולוציה במטבחים של העולם המערבי והפכה לקאלט במטבח העילי. במנה זו נדבר

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול איטלקית בשרית

מה נלמד? המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם; לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול. מה נכין? נתח רוסטביף ברוטב עגבניות וצנוברים קלויים – מנה זו מורכבת מסטייק עבה במיוחד שנצרב על מחבת ונצלה בתנור. לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו דק ומגישים עם רוטב עגבניות צלויות וצנוברים. פוקאצ’ות – המשתתפים ילמדו להכין פוקאצ’יה מבצק

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנה איטלקית חלבית​

מה נלמד? המטבח האיטלקי נחשב לאחד המטבחים המפורסמים והמשובחים בעולם; לכן סדנת אוכל איטלקי היא מהמבוקשות בקרב קהל אוהבי הבישול. מה נכין? סלט פנצנלה מארץ המגף עם קרעי מוצרלה וקרוטוני ענק בתחמיץ בלסמי – סלט איטלקי קלאסי, פשוט ורענן בחומץ בלסמי וקרוטונים שנכין בסדנה. תבשיל פולנטה עם קרם פטריות יער ופטריות שמפניון צלויות ושבבי פרמז’ן – פולנטה עשירה וקרמית

לפרטים והזמנת סדנה »

סדנת בישול אסייתי

מה נלמד? להכין אוכל אוריינטלי משובח הישר מהמזרח בסדנת הבישול האסייתי. מה נכין? ספרינג רול תאילנדי – ירקות מוקפצים עטופים בדפי אורז שקופים, מוגש מאודה או מטוגן ועם רוטב טאריקי. קבב תאילנדי בבאן מאודה – קבב בקר מתובל בקארי ירוק וצרוב על פלאנצ’ה, מוגש בלחמניה מאודה עם רוטב קארי אדום וחלב קוקוס. פאד תאי ירקות – מוקפץ תאילנדי על

לפרטים והזמנת סדנה »

פסטות ורטבים

מה נלמד? הכנה עצמית של פסטה טרייה במגוון צורות והיכרות עם עולם הרטבים. מה נכין? הכנה עצמית של פסטה במגוון צורות והיכרות עם עולם הרטבים רביולי חצילים/בטטה וגבינת עיזים בחמאת מרווה קנלוני במלית גבינות ניוקי תפ"א בהכנה עצמית ברוטב שמנת, פטריות ובצל ירוק פטוצ׳יני ברוטב עגבניות בסגנון ערביאטה ניוקי תפ"א בהכנה עצמית ברוטב עגבניות מיובשות, ריקוטה ושקדים לפרטים והזמנת

לפרטים והזמנת סדנה »

חגיגה אסיאתית

מה נלמד? ביקור מענג וטעים במטבח האסיאתי המגוון והיכרות עם שיטות וטכניקות בישול וחומרי הגלם הייחודיים. מה נכין? גיוזה יפנית במילוי בשרים באו מאודה במילוי ראגו קארי דלעת, כדורי בשר וקוקוס עם אורז ומלפפונים איטריות אורז בטיגון ערבוב עם ירקות, עוף ובוטנים רצועות בקר בנוסח סצ׳ואן מעדן טפיוקה בקרם קוקוס ופירות טריים לפרטים והזמנת הסדנא »

לפרטים והזמנת סדנה »

ארוחת דגים- קניה, טיפול והיכרות

מה נלמד? היכרות עם סוגי הדגים הטריים בשוק, צורות שיווק, טיפול קנייה ובחירה נכונה. לימוד טכניקת הפילוט. מה נכין? טכניקת פילוט דג ציר דגים פילה דניס קריספי עם קרם שום ופלאן כרובית מרק דגים וירקות עשיר קציצות דג ברוטב עגבניות פרובנסאלי סביצה דג ים אורז הפתעות לפרטים והזמנת הסדנא »

לפרטים והזמנת סדנה »

עוף יצירתי

מה נלמד? הרבה מעבר לעוף בתנור ולשניצל… סדנא אשר תגרום לכם להתאהב בעוף מחדש! היכרות עם עוף – בחירה, קנייה, סוגים, פירוק והכנת מגוון מתכונים. מה נכין? גלילות חזה עוף פריכות במילוי סלסה ורדה שוקי עוף בריבת בצל ויין אדום תבשיל ירכי עוף, ירקות שורש ואורז עוף שלם ממולא בתערובת בשרים ואגוזים כנפי עוף דביקות ברוטב אסיאתי לפרטים והזמנת

לפרטים והזמנת סדנה »

בשר – חלקים ניידים

מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד עולם הנתחים הניידים. הכל על תבשילי קדירה ובישול ממושך. הכנת מגוון תוספות פחמימה ההולמות תבשילים עתירי רוטב. מה נכין? בף בורגיניון קלאסי נתחי בקר בשיני שום קונפי אוסובוקו מילנזי עם גרמולטה נזיד טאנז׳ירי בפירות מיובשים ולימום פרסי שפצל׳ה ירוקים תפוחי אדמה קוועטץ׳ קריספיים פילאף פריקה, חמוציות ואגוזים לפרטים והזמנת הסדנא

לפרטים והזמנת סדנה »

בשר – חלקים נייחים

מה נלמד? היכרות מעמיקה עם עולם בשר הבקר. לימוד הנתחים השונים ושימושם, צורות שיווק ודרכי קנייה מומלצות, יישון ועוד. לימוד על נתחי בשר נייחים ודרכי הבישול הנכונות להם. מה נכין? מדליוני פילה בקר ברוטב קרמל דמי גלאס גלילות סינטה במילוי סלסה ובזיליקום רוסטביף אנטריקוט צלוי בחרדל ורוזמרין תפוחי אדמה צלויים ופריכים המבורגר אנטריקוט מושלם בליווי איולי בהכנה עצמית לחמניות

לפרטים והזמנת סדנה »